Aanbevolen fietsstoeltjes

Bent u zich aan het oriënteren op een fietsstoeltje? Ook die vindt u hier op Kinderfietshelm.nl. Naast dat wij kinderhelmen verkopen, bieden we namelijk ook enkele producten aan die vaak in combinatie met een kinderhelm gezocht en gekocht worden, zoals loopfietsjes, kinderfietsen en fietsstoeltjes. We hebben een aantal van deze producten in ons assortiment opgenomen zodat u desgewenst verschillende producten in één keer kunt bestellen. Wel zo handig!

Veilige én comfortabele fietsstoeltjes van Urban Iki
Er zijn tegenwoordig vele fietsstoeltjes op de markt, van verschillende merken. Wij van Kinderfietshelm.nl hebben ervoor gekozen in deze shop alleen de fietszitjes van Urban Iki op te nemen. De voor- en achterzitjes van dit Japans/Nederlandse merk zijn echte design fietsstoeltjes: verfijnd en origineel, met een stoer, modern en rustig uiterlijk. Alle Urban Iki-zitjes zijn praktisch, functioneel en TÜV goedgekeurd. Dit betekent dat ze voldoen aan de strengste Europese veiligheidseisen. 

Een fietsstoeltje combineren met een fietshelm
Juist omdat de kleuren en designs van de Urban Iki fietsstoeltjes zo neutraal zien, zijn ze gemakkelijk te combineren met elke kinderfietshelm. Zo krijgt u dus geen bonte verzameling van kleuren voor- of achterop de fiets, maar één geheel. Het allerbelangrijkste is dat u zorgt voor extra veiligheid, als u uw kind vervoert in een fietszitje én voorziet van een kinderhelm. 

Let goed op de verschillende soorten fietszitjes
Het is wel zaak om bij de aanschaf van een fietsstoeltje goed te kijken naar welk soort stoeltje u nodig heeft. Een voorzitje is bijvoorbeeld geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot ongeveer 3 jaar. Een achterzitje kiest u voor kinderen vanaf ongeveer drie jaar. Bij een achterzitje heeft u keuze uit bevestiging op de bagagedrager en bevestiging aan het frame. Kijk dus goed wat uw voorkeur heeft en wat voor uw fiets geschikt is. Meer info en details leest u ook altijd in onze productomschrijvingen. In ons Urban Iki-assortiment hieronder vindt u ook enkele adapters en accessoires, zoals windschermen. 


Lees meer
Filter uw producten
Urban Iki Carrier mounting frame - montageframe bagagedrager
Heeft u het achterzitje Urban Iki Rear seat? Dan ontvangt u daar standaard dit eenvoudige montagesysteem bij, bestemd voor op de bagagedrager. Maar u kunt deze Iki accessoire ook apart bijbestellen. Voor kostenbesparing en extra vrijheid.
Urban Iki Rear seat cijferslot - veiligheidsslotje achterzitje
Om extra veiligheidsredenen heeft het achterzitje 'Urban Iki Rear seat' standaard een extra kabelslot. Deze is echter óók apart te bestellen, bijvoorbeeld als vervangend - of reserve exemplaar.
Urban Iki Bevestigingsset voorzitje en windscherm ahead
Uw voorzitje én windscherm van Urban Iki tegelijk aan één bevestigingsbeugel op een ahead stuur? Deze Compact Adapter zorgt ervoor. Voor stuurpennen met diameter van 21 t/m 28 mm. Inclusief keurig afdekkapje bij niet-gebruik van het scherm.
Urban Iki Handle bar - kinderstuur Front seat
Houvast! Behalve volwassenen hebben ook kinderen daaraan behoefte. Bijvoorbeeld zittend op het comfortabele, unieke voorzitje Urban Iki. Op ontdekkingstocht, straat in, straat uit. Speciaal voor bij de Urban Iki Front seat is er deze handlebar.
Urban Iki Windscherm Universeel
Dit windscherm met strakke rondingen hoort bij het voorzitje Urban Iki Front seat. Het scherm is van hoogwaardige kwaliteit en volledig transparant (met zonwerende grijstint), en kunt u combineren met meerdere Japanse kleuren naar keuze!
Urban Iki Rear seat Aotake Mint Blue
Een verfijnd achterzitje, qua vorm, kleur en materiaal. Elegant en veilig. De Urban Iki, zoals deze Aotake Mint Blue, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Urban Iki Front seat Shinju White
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki, zoals deze Shinju White, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met bovengemiddeld zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Urban Iki Front mounting block - montageblok voorzitje Front seat
Heeft u het fietszitje Urban Iki Front seat? Dan bezit u automatisch al dit montageblok. Maar u kunt deze accessoire ook apart bijbestellen. Bijvoorbeeld om het Urban voorzitje makkelijk te kunnen overhevelen van de ene naar de andere fiets.
Urban Iki Windscherm Suiboku Grey - Shinju White
Dit windscherm met strakke rondingen hoort bij het voorzitje Urban Iki Front seat. Het scherm is van hoogwaardige kwaliteit en volledig transparant (met zonwerende grijstint), maar heeft óók een subtiele plek voor de Japanse kleur Shinju wit.
Urban Iki Rear seat Aotake Mint Blue - Shinju White
Een verfijnd achterzitje, qua vorm, kleur en materiaal. Elegant en veilig. De Urban Iki, zoals deze Aotake Mint Blue - Shinju White, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Urban Iki Rear seat Shinju White - Kinako Beige
Een verfijnd achterzitje, qua vorm, kleur en materiaal. Elegant en veilig. De Urban Iki, zoals deze Shinju White met Kinako Beige, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Urban Iki Front seat Shinju White - Kinako Beige
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki, zoals deze Shinju wit met Kinako beige, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
*Incl. btw
Pagina 1 van 3