Veilige en vrolijke babyfietshelmen

Ook het allerkleinste lid van uw gezin wilt u natuurlijk optimaal beschermen tijdens een ritje op de fiets. Dit doet u niet alleen door de aanschaf van een geschikt fietsstoeltje maar óók door te kiezen voor een speciale babyfietshelm. Dit zijn kinderhelmen speciaal voor de kleine, kwetsbare babyhoofdjes. Uiteraard bieden ook deze helmen optimale bescherming in het geval van een botsing of valpartij. 

Veilig een fietstochtje maken met uw baby
Niks is leuker dan een fietstochtje maken met uw kleintje. Lekker genieten van de frisse buitenlucht en voor u even de mogelijkheid om de benen te strekken. Met een goede, veilige babyfietshelm voor uw zoon of dochter stapt u net wat geruster op de fiets. U wilt er natuurlijk verzekerd zijn dat het hoofd van uw kleintje goed beschermd is. Een goed passende babyhelm is dan essentieel. 

Babyfietshelmen: speciaal voor de allerjongsten
In deze speciale categorie babyhelmen vindt u een aantal kinderhelmen die speciaal geschikt zijn voor kinderen tot ongeveer 1 jaar. Ze hebben een extra klein formaat (maat XXS tot S, afhankelijk van het merk) waardoor ze uitermate geschikt zijn voor de allerkleinste hoofdjes. Uiteraard voldoen ook onze babyhelmen voor op de fiets aan de hoogste veiligheidseisen

Babyhelmen met de leukste dessins en ultiem draagcomfort
Naast veiligheid tellen natuurlijk ook de looks van helm mee. De babyhelmen in onderstaand overzicht zijn stuk voor stuk voorzien van een schattige print of vrolijk kleurenpatroon. Uw kleintje zal met één van onze leuke babyhelmen onderweg gegarandeerd voor vertederende blikken zorgen. Ook met het comfort van onze babyfietshelmen zit het wel goed. De babyhelmen zijn bijvoorbeeld aan de binnenkant voorzien van zachte pads, zodat de helm prettig draagt. Ook zijn babyhelmen doorgaans voorzien van ventilatie en een insectennetje. 

 

Lees meer
Filter uw producten
ABUS Kinderhelm Smooty Pink Butterfly S
De Pink Butterfly S kinderhelm, een echte Smooty, is met zorg gefabriceerd. Vlinderig roze: meisjes vinden het prachtig. De helm dragen doen ze dus met alle plezier, ook vanwege onder meer de zachte binnenvoering en goede ventilatie.
Polisport Babyhelm Toys xxs
Deze stoere Toys babyhelm is ideaal voor de allerkleinsten. De fietshelm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XXS (44-48 cm).
ABUS Kinderhelm Smooty Ocean S
Een echte ABUS voor een zeer schappelijke prijs. Met vrolijke opdruk, speciaal voor de kleinsten. Met de Smooty Ocean voelt uw kind zich als een vis in het water. Een lichte helm met alle benodigde eigenschappen, van bovengemiddelde kwaliteit.
Polisport Babyhelm Birdy
Snoezig, nee mega snoezig is deze babyhelm voor meisjes in roze met sierlijke bloemetjes en vogeltjes! Bescherm uw meisje als zij op de fiets zit, met deze prima helm in een fijne prijsklasse. Speciaal ontworpen voor baby's.
ABUS Kinderhelm Smooty Smiley White S
Helemaal van deze tijd: leuke smileys voor de allerjongsten. Een kleurrijke print op helder wit. Dat is de Smiley White - in de maat small - in de vrolijke Smooty-lijn. Een veilige kinderfietshelm met veel eigenschappen speciaal voor tevreden kinderen.
Polisport Babyhelm Hoggy xxs
Deze babyhelm met schattige print van hartjes en een egeltje is ideaal voor de allerkleinsten. De fietshelm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XXS (44-48 cm).
Polisport Babyhelm Little Guppy White/Pink
Deze helm geeft baby's of peuters veel bescherming als zij per ongeluk hard ten val zouden komen. Die wetenschap geeft ouders een geruster gevoel. Deze superschattige Little Guppy heeft letterlijk spatjes, en nog wel méér onbescheiden eigenschappen.
ABUS Kinderhelm Smooty Beetle Sun S
Laat het voorjaar maar beginnen. Of kijk er alvast naar uit in koude dagen. De zonnige kevertjes en kleuren van deze ABUS fietshelm voor kinderen maken blij. Net zoals de duidelijke reflectie en alle andere zorgvuldige punten van aandacht.
Polisport Babyhelm Little Guppy Blue/Brown
De superschattige Little Guppy in bruin met blauw heeft letterlijk spatjes, en nog wel méér onbescheiden eigenschappen. Deze helm geeft baby's of peuters veel bescherming als zij hard ten val zouden komen. Voor elke ouder een prettige wetenschap.
Polisport Babyhelm Rainbow xxs
Voor de allerkleinsten! Die wilt u beschermen als de allerbeste. Met deze simpelweg goede helm doet u dat probleemloos. Een babyfietshelm speciaal ontworpen voor kleine hoofden. Met eenvoudig sluitsysteem en in kleuren die uw kleine doen glunderen!
Polisport Babyhelm Elephant
Uw baby wilt u beschermen als de allerbeste. Ook op de fiets. Of op de loopfiets. Dat kan prima met deze babyhelm met lief olifantje op blauw en wit. Deze helm is speciaal ontworpen voor kleine mensjes met kleine, glunderende hoofdjes!
*Incl. btw
Pagina 1 van 1