Veilige en vrolijke babyfietshelmen

Ook het allerkleinste lid van uw gezin wilt u natuurlijk optimaal beschermen tijdens een ritje op de fiets. Dit doet u niet alleen door de aanschaf van een geschikt fietsstoeltje maar óók door te kiezen voor een speciale babyfietshelm. Dit zijn kinderhelmen speciaal voor de kleine, kwetsbare babyhoofdjes. Uiteraard bieden ook deze helmen optimale bescherming in het geval van een botsing of valpartij. 

Veilig een fietstochtje maken met uw baby
Niks is leuker dan een fietstochtje maken met uw kleintje. Lekker genieten van de frisse buitenlucht en voor u even de mogelijkheid om de benen te strekken. Met een goede, veilige babyfietshelm voor uw zoon of dochter stapt u net wat geruster op de fiets. U wilt er natuurlijk verzekerd zijn dat het hoofd van uw kleintje goed beschermd is. Een goed passende babyhelm is dan essentieel. 

Babyfietshelmen: speciaal voor de allerjongsten
In deze speciale categorie babyhelmen vindt u een aantal kinderhelmen die speciaal geschikt zijn voor kinderen tot ongeveer 1 jaar. Ze hebben een extra klein formaat (maat XXS tot S, afhankelijk van het merk) waardoor ze uitermate geschikt zijn voor de allerkleinste hoofdjes. Uiteraard voldoen ook onze babyhelmen voor op de fiets aan de hoogste veiligheidseisen

Babyhelmen met de leukste dessins en ultiem draagcomfort
Naast veiligheid tellen natuurlijk ook de looks van helm mee. De babyhelmen in onderstaand overzicht zijn stuk voor stuk voorzien van een schattige print of vrolijk kleurenpatroon. Uw kleintje zal met één van onze leuke babyhelmen onderweg gegarandeerd voor vertederende blikken zorgen. Ook met het comfort van onze babyfietshelmen zit het wel goed. De babyhelmen zijn bijvoorbeeld aan de binnenkant voorzien van zachte pads, zodat de helm prettig draagt. Ook zijn babyhelmen doorgaans voorzien van ventilatie en een insectennetje. 

 

Lees meer
Filter uw producten


Bobike Kinderhelm GO maat XXS Cotton Candy Pink
Veilig? Jazeker. Comfortabel? Jazeker. Bobike heeft met de kinderfietshelm GO, zoals deze Cotton Candy Pink in XXS, veel details gecombineerd om tot een uitstekend beschermende én prettig zittende kinderhelm te komen. Met Easy-Lock, zachte riem en méér.
Bobike Kinderhelm GO maat XXS Macaron Grey
Veilig? Jazeker. Comfortabel? Jazeker. Bobike heeft met de kinderfietshelm GO, zoals deze Macaron Grey in XXS, veel details gecombineerd om tot een uitstekend beschermende én prettig zittende kinderhelm te komen. Met Easy-Lock, zachte riem en méér.
Bobike Kinderhelm GO maat XXS Vanilla Cup Cake
Veilig? Jazeker. Comfortabel? Jazeker. Bobike heeft met de kinderfietshelm GO, zoals deze Vanilla Cup Cake in XXS, veel details gecombineerd om tot een uitstekend beschermende én prettig zittende kinderhelm te komen. Met Easy-Lock, zachte riem en méér.
Polisport Babyhelm Toys xxs
Deze stoere Toys babyhelm is ideaal voor de allerkleinsten. De fietshelm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XXS (44-48 cm).
Bobike Kinderhelm GO maat XXS Marshmallow Mint
Veilig? Jazeker. Comfortabel? Jazeker. Bobike heeft met de kinderfietshelm GO, zoals deze Marshmallow Mint in XXS, veel details gecombineerd om tot een uitstekend beschermende én prettig zittende kinderhelm te komen. Met Easy-Lock, zachte riem en méér.
ABUS Kinderhelm Smooty 2.0 White Smiley S
Een vrolijke kinderhelm van ABUS voor een prijs om net zo vrolijk van te worden! Deze lichte, veilige helm heeft reflectie, ventilatie en een insectennetje.
Polisport Babyhelm Birdy
Snoezig, nee mega snoezig is deze babyhelm voor meisjes in roze met sierlijke bloemetjes en vogeltjes! Bescherm uw meisje als zij op de fiets zit, met deze prima helm in een fijne prijsklasse. Speciaal ontworpen voor baby's.
Bobike Kinderhelm GO maat XXS Lemon Sorbet
Veilig? Jazeker. Comfortabel? Jazeker. Bobike heeft met de kinderfietshelm GO, zoals deze Lemon Sorbet in XXS, veel details gecombineerd om tot een uitstekend beschermende én prettig zittende helm te komen. Met Easy-Lock, zachte riem en méér.
ABUS Kinderhelm Smooty 2.0 Pink Watermelon S
Wat is hij leuk, deze vrolijke, zomerse kinderhelm van ABUS! En ook de prijs is om vrolijk van te worden. Deze lichte, veilige helm heeft reflectie, ventilatie en insectennetje.
Polisport Babyhelm Hoggy xxs
Deze babyhelm met schattige print van hartjes en een egeltje is ideaal voor de allerkleinsten. De fietshelm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XXS (44-48 cm).
Polisport Babyhelm Rainbow xxs
Voor de allerkleinsten! Die wilt u beschermen als de allerbeste. Met deze simpelweg goede helm doet u dat probleemloos. Een babyfietshelm speciaal ontworpen voor kleine hoofden. Met eenvoudig sluitsysteem en in kleuren die uw kleine doen glunderen!
Bobike Kinderhelm Exclusive Plus maat XS Denim Deluxe
Veilig en comfortabel. De lichtgewicht kinderfietshelm Exclusive Plus van Bobike is een prettig zittende helm met in-mold constructie en reflecterende details. De helm past bij de Exclusive fietszitjes van Bobike.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3