Leuke, nieuwe, zomerse kinderfietshelmen!

  • Geplaatst op
Leuke, nieuwe, zomerse kinderfietshelmen!

Zie onze nieuwe, leuke kinderfietshelmen met verschillende vrolijke prints. Ideaal voor het voorjaar en de zomer!

Bent u voor uw zoon of dochter op zoek naar een leuke kinderfietshelm met een vrolijke, frisse print? Van de merken ABUS en Melon hebben we een aantal nieuwe fietshelmen in het assortiment die perfect geschikt zijn voor het voorjaar en de zomer. Uiteraard kunt ook bij deze nieuwste helmen rekenen op veiligheid, kwaliteit en draagcomfort.

 

Nieuwe fietshelmen van ABUS: betrouwbaar, veilig en uniek
De nieuwe kinderfietshelmen van ABUS vallen onder de zogenaamde Smooty-lijn. De Smooty 2.0 helmen bieden zowel comfort als veiligheid. De harde schaal aan de buitenkant in combinatie met het zachte materiaal aan de binnenkant zorgt voor optimale demping in het geval van een botsing. U kunt de Smooty-kinderfietshelmen bovendien precies afstellen op het hoofd van uw kind. Dit doet u middels het Zoom Evo Kids verstelsysteem. Uiteraard kunt u bij de Smooty-helmen rekenen op leuke dessins. Zie bijvoorbeeld de fietshelm met print van watermeloen!

 

 

ABUS Kinderhelm Smooty 2.0 White Smiley M                             ABUS Kinderhelm Smooty 2.0 Blue Space S                                     ABUS Kinderhelm Smooty 2.0 Pink Watermelon S

 

 

Nieuwe fietshelmen van Melon: prijswinnend en comfortabel
De fietshelmen van Melon zijn bekroond met verschillende awards vanwege de combinatie van veiligheid, draagcomfort en design. De in-mold constructie zorgt er niet alleen voor dat de helm erg veilig is, het zorgt er ook voor dat de helm licht aanvoelt op het hoofd. U kunt de Melon-fietshelmen precies passend maken door middel van de verstelbare riempjes met magnetische sluiting. De pads aan de binnenkant van de valhelmen zijn uitneembaar en wasbaar. Extra leuk zijn de Melon-zonneklepjes, voor UV400 bescherming voor de ogen en de huid. De zomerse dessins van de fietshelmpjes maken het plaatje compleet!

 

 

Melon Kinderhelm Dubble Green Pink XXS-S                         Melon Kinderhelm Dotty Blue XXS-S                              Melon Kinderhelm Dotty Pink XXS-S   

 

 

>>> Benieuwd naar ons gehele assortiment kinderfietshelmen? Klik HIER!