Nieuw: fietsstoeltjes en (loop)fietsen

Nieuw: fietsstoeltjes en (loop)fietsen

Ook voor fietsstoeltjes en (loop)fietsen kunt u terecht op Kinderfietshelm.nl!

Sinds kort biedt Kinderfietshelm.nl naast de leukste, beste en veiligste kinderhelmen ook enkele fietsstoeltjes, loopfietsen en kinderfietsen aan. We doen dit omdat deze producten geregeld gezocht en gekocht worden in combinatie met een kinderfietshelm. Op deze manier wordt het dus makkelijker meerdere producten in één en dezelfde shop aan te schaffen. Dit bespaart u tijd én geld. Wel zo prettig!

 

Loopfietsjes
Loopfietsen zijn ideaal om alvast een beetje het fietsgevoel te ontwikkelen en te oefenen met de balans. Het is dus een mooi opstapje naar de eerste echte kinderfiets. De loopfietsjes zijn er met drie wielen en met twee wielen. Welke u kiest is afhankelijk van de leeftijd van uw kind. Loopfietsjes zijn er van verschillende materialen, waaronder ijzer, kunststof en hout. Enkele van onze loopfietsjes (die van het hippe merk Kiddimoto) zijn te combineren met bijpassende kinderfietshelmen in dezelfde stijl. Hoe leuk is dat?

 

Polisport Loopfiets Balance Bike Grijs-crème

 

Kinderfietsen
U kunt op Kinderfietshelm.nl ook terecht voor kinderfietsen. Dit zijn fietsen met trappers, geschikt voor kinderen van ongeveer 3 jaar, 4 jaar en 5 jaar oud. De fietsen zijn er in diverse maten, met banden van 14 inch en 16 inch. De kinderfietsen zijn ontwikkeld door het Britse bedrijf Frog Bikes. Dit bedrijf zet vol in op innovatie en ontwikkelt zijn fietsen met oog voor detail. Alle fietsen worden altijd uitgebreid getest.

Frog Bikes Kinderfiets 3-4 jaar 'Frog 43' Team Sky - top of the bill

Fietsstoeltjes
Ook fietsstoeltjes worden vaak gekocht in combinatie met een fietshelm (of andersom). Er zijn tegenwoordig vele fietsstoeltjes op de markt, van verschillende merken. Wij van Kinderfietshelm.nl hebben ervoor gekozen in deze shop alleen de fietszitjes van Urban Iki op te nemen. De voor- en achterzitjes van dit Japans/Nederlandse merk zijn echte design fietsstoeltjes: verfijnd en origineel, met een stoer, modern en rustig uiterlijk. Alle Urban Iki-zitjes zijn praktisch, functioneel en TÜV-gekeurd. Dit betekent dat ze voldoen aan de strengste Europese veiligheidseisen.

 

Urban Iki Rear seat Aotake Mint Blue - Shinju White