Bobike

Simply Safe (en hartstikke mooi!)

Voor kinderen is het ontzettend leuk en gezond om de wereld te verkennen op de fiets. U kunt dit samen met hen doen als ze nog heel klein zijn, totdat uw zoon of dochter op gegeven moment zelfstandig met de fiets op pad gaat. In alle gevallen wilt u natuurlijk dat uw kind optimaal beschermd is. Bij Bobike snappen ze dit. Zij zorgen bij de ontwikkeling van hun kinderhelmen (en hun fietsstoeltjes) voor optimale bescherming. Daarnaast hebben ze oog voor comfort én looks. Want een kinderhelm moet er natuurlijk ook leuk uitzien!

De look van Bobike
De kinderfietshelmen en kinderstoeltjes in de Bobike ONE-lijn hebben een rustige, effen look. Deze helmen zijn er in allerlei kleuren, van stoer blauw, tot fris wit of hip oranje. Maar Bobike heeft ook kinderfietshelmen met hippe prints in het assortiment, die zowel leuk zijn voor jongens als voor meisjes

Aandacht voor comfort
Bobike zorgt niet alleen voor veilige kinderhelmen met een hippe look; er is ook oog voor comfort. Veel van de helmen zijn bijvoorbeeld uitgerust met een insectennet. Geen vliegjes dus in de ogen, zodat het zicht altijd vrij blijft. Bovendien houdt uw kind met een fietshelm van Bobike letterlijk het hoofd koel, dankzij de ventilatieopeningen die in de helm zijn geïntegreerd. De binnenkant van de helmen zijn uitgerust met softpads, zodat de helm comfortabel draagt. 

Mooie match met windscherm en/of kinderzitjes
Het leuke van dit merk is ook dat de kleuren en prints van de kinderfietshelmen in de ONE-lijn matchen met bijvoorbeeld bijpassende voor- en achterzitjes. Zo creëert u een uniforme look op de fiets. Zie voor alle Bobike ONE-producten onze partnerwebsite Fietsparadijs.com

Een goede naam en vriendelijke prijzen
Bij Bobike krijgt u altijd de zekerheid van goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Bobike heeft ook in dat opzicht in de voorbije jaren een goede naam opgebouwd waar u van kunt profiteren. 

 

Lees meer
Filter uw producten

Bobike Kinderhelm GO maat XXS Cotton Candy Pink
Veilig? Jazeker. Comfortabel? Jazeker. Bobike heeft met de kinderfietshelm GO, zoals deze Cotton Candy Pink in XXS, veel details gecombineerd om tot een uitstekend beschermende én prettig zittende kinderhelm te komen. Met Easy-Lock, zachte riem en méér.
Bobike Kinderhelm GO maat XXS Macaron Grey
Veilig? Jazeker. Comfortabel? Jazeker. Bobike heeft met de kinderfietshelm GO, zoals deze Macaron Grey in XXS, veel details gecombineerd om tot een uitstekend beschermende én prettig zittende kinderhelm te komen. Met Easy-Lock, zachte riem en méér.
Bobike Kinderhelm Plus maat S Dino
Veilig en comfortabel. De lichtgewicht kinderfietshelm Plus van Bobike is een prettig zittende helm met in-mold constructie en reflecterende details. De helm is verkrijgbaar in drie leuke prints.
Bobike Kinderhelm GO maat XS Cotton Candy Pink
Veilig? Jazeker. Comfortabel? Jazeker. Bobike heeft met de kinderfietshelm GO, zoals deze Cotton Candy Pink in XS, veel details gecombineerd om tot een uitstekend beschermende én prettig zittende helm te komen. Met Easy-Lock, zachte riem en méér.
Bobike Kinderhelm GO maat XXS Vanilla Cup Cake
Veilig? Jazeker. Comfortabel? Jazeker. Bobike heeft met de kinderfietshelm GO, zoals deze Vanilla Cup Cake in XXS, veel details gecombineerd om tot een uitstekend beschermende én prettig zittende kinderhelm te komen. Met Easy-Lock, zachte riem en méér.
Bobike Kinderhelm GO maat XXS Marshmallow Mint
Veilig? Jazeker. Comfortabel? Jazeker. Bobike heeft met de kinderfietshelm GO, zoals deze Marshmallow Mint in XXS, veel details gecombineerd om tot een uitstekend beschermende én prettig zittende kinderhelm te komen. Met Easy-Lock, zachte riem en méér.
Bobike Kinderhelm GO maat XS Marshmallow Mint
Veilig? Jazeker. Comfortabel? Jazeker. Bobike heeft met de kinderfietshelm GO, zoals deze Marshmallow Mint in XS, veel details gecombineerd om tot een uitstekend beschermende én prettig zittende helm te komen. Met Easy-Lock, zachte riem en méér.
Bobike Kinderhelm ONE Plus Mighty Mustard XS
Een sportieve, veilige en betaalbare kinderfietshelm van Bobike, in de kleur mosterdgeel. Met insectennet, reflectie, tien ventilatieopeningen en uitneembare zachte pads.
Bobike Kinderhelm GO maat S Cotton Candy Pink
Een veilige fietshelm. Een comfortabele fietshelm. En een fietshelm in een mooie pastelkleur. Bovendien van het bekende Bobike én te combineren met bijpassend achterzitje. Deze GO, maat S, heeft de verleidelijk klinkende kleur Cotton Candy Pink.
Bobike Kinderhelm One Plus XS Bahama Blue
Een vrolijk gekleurde helm van Bobike. Deze blauwe One Plus zit comfortabel dankzij de verstelbare binnenring en zachte, uitneembare pads. Deze vederlichte helm is verder voorzien van reflectie en een vliegennet.
Bobike Kinderhelm GO maat XXS Lemon Sorbet
Veilig? Jazeker. Comfortabel? Jazeker. Bobike heeft met de kinderfietshelm GO, zoals deze Lemon Sorbet in XXS, veel details gecombineerd om tot een uitstekend beschermende én prettig zittende helm te komen. Met Easy-Lock, zachte riem en méér.
Bobike Kinderhelm ONE Olive Green s
Ze hebben het wel eens over een aanrader. De kinderfietshelm Bobike helm ONE is er één! Zoals de Olive Green s. Een solide, ronduit veilige helm van een betrouwbaar merk. Een sportieve, zowel rustig als fraai ogende, perfect passende kinderhelm.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4