Bobike

Simply Safe (en hartstikke mooi!)

Voor kinderen is het ontzettend leuk en gezond om de wereld te verkennen op de fiets. U kunt dit samen met hen doen als ze nog heel klein zijn, totdat uw zoon of dochter op gegeven moment zelfstandig met de fiets op pad gaat. In alle gevallen wilt u natuurlijk dat uw kind optimaal beschermd is. Bij Bobike snappen ze dit. Zij zorgen bij de ontwikkeling van hun kinderhelmen (en hun fietsstoeltjes) voor optimale bescherming. Daarnaast hebben ze oog voor comfort én looks. Want een kinderhelm moet er natuurlijk ook leuk uitzien!

De look van Bobike
De kinderfietshelmen en kinderstoeltjes in de Bobike ONE-lijn hebben een rustige, effen look. Deze helmen zijn er in allerlei kleuren, van stoer blauw, tot fris wit of hip oranje. Maar Bobike heeft ook kinderfietshelmen met hippe prints in het assortiment, die zowel leuk zijn voor jongens als voor meisjes

Aandacht voor comfort
Bobike zorgt niet alleen voor veilige kinderhelmen met een hippe look; er is ook oog voor comfort. Veel van de helmen zijn bijvoorbeeld uitgerust met een insectennet. Geen vliegjes dus in de ogen, zodat het zicht altijd vrij blijft. Bovendien houdt uw kind met een fietshelm van Bobike letterlijk het hoofd koel, dankzij de ventilatieopeningen die in de helm zijn geïntegreerd. De binnenkant van de helmen zijn uitgerust met softpads, zodat de helm comfortabel draagt. 

Mooie match met windscherm en/of kinderzitjes
Het leuke van dit merk is ook dat de kleuren en prints van de kinderfietshelmen in de ONE-lijn matchen met bijvoorbeeld bijpassende voor- en achterzitjes. Zo creëert u een uniforme look op de fiets. Zie voor alle Bobike ONE-producten onze partnerwebsite Fietsparadijs.com

Een goede naam en vriendelijke prijzen
Bij Bobike krijgt u altijd de zekerheid van goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Bobike heeft ook in dat opzicht in de voorbije jaren een goede naam opgebouwd waar u van kunt profiteren. 

 

Lees meer
Filter uw productenBobike Kinderhelm ONE strawberry red s
Ze hebben het wel eens over een aanrader. De kinderfietshelm Bobike helm ONE is er één! Zoals de Strawberry red s. Een solide, ronduit veilige helm van een betrouwbaar merk. Een sportieve, zowel rustig als fraai ogende, perfect passende kinderhelm.
Bobike Kinderhelm GO maat XS Cotton Candy Pink
Veilig? Jazeker. Comfortabel? Jazeker. Bobike heeft met de kinderfietshelm GO, zoals deze Cotton Candy Pink in XS, veel details gecombineerd om tot een uitstekend beschermende én prettig zittende helm te komen. Met Easy-Lock, zachte riem en méér.
Bobike Kinderhelm Go S
Heel apart: van deze print zijn er géén twee. De pijlen op de witte kinderhelm wijzen uw kind de weg vooruit. Deze voordelige helm van Bobike biedt veel waar voor uw geld. Compleet met onder meer Easy Lock-systeem en vliegennet.
Bobike Kinderhelm ONE urban grey xs
Zoekt u een kinderfietshelm, dan adviseren wij graag de Bobike helm ONE, zoals de Urban grey xs. Een degelijke fietshelm van een merk met zeer goede naam. Een erg sportief uiterlijk, ronduit veilig, betaalbaar en past perfect op het kinderhoofd.
Bobike Kinderhelm ONE Plus snow white xs
Zoekt u een kinderfietshelm, dan adviseren wij graag de Bobike helm ONE Plus, zoals de Snow white xs. Een degelijke fietshelm van een merk met zeer goede naam. Een erg sportief uiterlijk, ronduit veilig, betaalbaar en past perfect op het kinderhoofd.
Bobike Kinderhelm ONE Olive Green s
Ze hebben het wel eens over een aanrader. De kinderfietshelm Bobike helm ONE is er één! Zoals de Olive Green s. Een solide, ronduit veilige helm van een betrouwbaar merk. Een sportieve, zowel rustig als fraai ogende, perfect passende kinderhelm.
Bobike Kinderhelm ONE strawberry red xs
Zoekt u een kinderfietshelm, dan adviseren wij graag de Bobike helm ONE, zoals de Strawberry red xs. Een degelijke fietshelm van een merk met zeer goede naam. Een erg sportief uiterlijk, ronduit veilig, betaalbaar en past perfect op het kinderhoofd.
Bobike Kinderhelm One Plus XS Bahama Blue
Een vrolijk gekleurde helm van Bobike. Deze blauwe One Plus zit comfortabel dankzij de verstelbare binnenring en zachte, uitneembare pads. Deze vederlichte helm is verder voorzien van reflectie en een vliegennet.
Bobike Kinderhelm ONE chocolate brown s
Ze hebben het wel eens over een aanrader. De kinderfietshelm Bobike helm ONE is er één! Zoals de Chocolate brown s. Een solide, ronduit veilige helm van een betrouwbaar merk. Een sportieve, zowel rustig als fraai ogende, perfect passende kinderhelm.
Bobike Kinderhelm GO maat XS Macaron Grey
Veilig? Jazeker. Comfortabel? Jazeker. Bobike heeft met de kinderfietshelm GO, zoals deze Macaron Grey in XS, veel details gecombineerd om tot een uitstekend beschermende én prettig zittende kinderhelm te komen. Met Easy-Lock, zachte riem en méér.
Bobike Kinderhelm One Plus S Bahama Blue
Deze vrolijk gekleurde helm van Bobike, de blauwe One Plus zit comfortabel dankzij de verstelbare binnenring en zachte, uitneembare pads. Deze lichtgewicht helm is verder voorzien van reflectie en een vliegennet.
Bobike Kinderhelm GO maat XS Marshmallow Mint
Veilig? Jazeker. Comfortabel? Jazeker. Bobike heeft met de kinderfietshelm GO, zoals deze Marshmallow Mint in XS, veel details gecombineerd om tot een uitstekend beschermende én prettig zittende helm te komen. Met Easy-Lock, zachte riem en méér.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2