PexKids

Veilige loopfietsjes met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding

PexKids richt zich op het produceren van fietsaccessoires voor kinderen. In ons assortiment vindt u van dit stoere merk enkele loopfietsen in verschillende kleuren. Loopfietsjes zijn ideaal om alvast een beetje het fietsgevoel te ontwikkelen en te oefenen met de balans. Een loopfiets is voor veel kinderen een mooi opstapje naar de eerste echte kinderfiets. 

Veilige loopfietsjes, in hoogte verstelbaar
De Pexkids-loopfietsjes zijn TUV en EN71 goedgekeurd, wat betekent dat de fietsjes voldoen aan de gestelde Europese veiligheidsnormen. De fietsjes zijn licht (waardoor er goed mee te manoeuvreren valt) maar ook erg stevig. Kortom, de Pexkids-loopfietsjes zijn van prima kwaliteit. En dat voor een zeer vriendelijke prijs! 

Loopfietsje voor verschillende leeftijden
De loopfietsjes van PexKids zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar met een maximaal gewicht van 30 kg. Het zadel is in hoogte verstelbaar, waardoor het fietsje langer mee kan. Hij groeit als het ware met uw kind mee zodat uw zoon of dochter er zo lang mogelijk plezier van heeft. 

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE PexKids Loopfiets scooter blauw
PexKids Loopfiets scooter blauw
Met deze stoere, blauwe scooter loopfiets van PexKids leert uw zoon of dochter op prettige wijze alvast vertrouwen krijgen in het fietsen. Voor kinderen van 2-4 jaar. Met een in hoogte verstelbaar zadel.

€52,50 €42,95

Informatie
SALE PexKids Loopfiets scooter groen
PexKids Loopfiets scooter groen
Met deze stoere, groene scooter loopfiets van PexKids leert uw zoon of dochter op prettige wijze alvast vertrouwen krijgen in het fietsen. Voor kinderen van 2-4 jaar. Met een in hoogte verstelbaar zadel.

€52,50 €42,95

Informatie
SALE PexKids Loopfiets scooter roze
PexKids Loopfiets scooter roze
Met deze stoere, roze scooter loopfiets van PexKids leert uw zoon of dochter op prettige wijze alvast vertrouwen krijgen in het fietsen. Voor kinderen van 2-4 jaar. Met een in hoogte verstelbaar zadel.

€52,50 €42,95

Informatie
SALE PexKids Loopfiets scooter rood
PexKids Loopfiets scooter rood
Met deze stoere, rode scooter loopfiets van PexKids leert uw zoon of dochter op prettige wijze alvast vertrouwen krijgen in het fietsen. Voor kinderen van 2-4 jaar. Met een in hoogte verstelbaar zadel.

€52,50 €42,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1