Polisport

Kekke, veilige en prijsconcurrerende kinderfietshelmen

Op zoek naar veilige kinderfietshelmen die er hartstikke leuk uitzien, goed zitten en tóch zeer gunstig geprijsd zijn? Dan bent u bij Polisport aan het juiste adres. Polisport geeft iedereen de mogelijkheid om een prima, niet al te dure kinderfietshelm aan te schaffen. Naast leuke kinderhelmen heeft Polisport ook een aantal helmen speciaal voor baby’s in het assortiment.

Guppy: speciaal voor baby’s
De Guppy, een speciaal ontworpen model voor de allerkleinsten, biedt uitgebreide bescherming bij een eventuele val, maar voelt licht en comfortabel op het gevoelige babyhoofd. Dit komt mede door de zachte kussentjes binnenin de helm. De Guppy is, net als alle andere kinderhelmen op Kinderfietshelm, af te stellen door middel van de binnenring met draaiknop. Zo maakt u de babyhelm altijd precies passend en extra veilig.

Tal van pluspunten en optimale veiligheid
Goede ventilatie, een prettig aanvoelende pasvorm en een kek ontwerp zijn basisbegrippen voor de Polisport kinder- en babyfietshelmen. Want natuurlijk wilt u ook voor baby en kind de beste bescherming op de fiets.

Helmen met kekke prints in allerlei kleuren
Alle kinder- en babyhelmen van Polisport in deze webshop zijn aantrekkelijk om te zien. De babyhelmen van Polisport zijn uitgevoerd in zachte tinten met schattige prints. De eerder genoemde Guppy, bijvoorbeeld, is er in een zachtblauwe en lichtroze variant. De Polisport kinderhelmen zijn er in de meest uiteenlopende kleuren en prints. Zo is er de kinderhelm Cats met leuke kattenprint maar ook een racehelm in het rood. Kortom, er is altijd wel een helm te vinden die aan de wensen van uw kind voldoet!

Prominente positie in de markt
Bekijk dus gerust eens ons aanbod van dit van oorsprong Portugese merk, dat haar prominente positie in de markt van fietsen en toebehoren in 2013 heeft verrijkt met het ontwikkelen van prachtige, concurrerende fietshelmen. Meer producten zien van Polisport? In onze webshop Fietsparadijs.com vindt u ook een Polisport kinderzitje en Polisport loopfietsjes.


Lees meer
Filter uw producten
Polisport Babyhelm Birdy
Snoezig, nee mega snoezig is deze babyhelm voor meisjes in roze met sierlijke bloemetjes en vogeltjes! Bescherm uw meisje, bijvoorbeeld als zij achterop de fiets zit, met deze prima helm in een fijne prijsklasse. Speciaal ontworpen voor jonge mensjes...
Polisport Babyhelm Elephant
Uw baby wilt u beschermen als de allerbeste. Ook (achterop) de fiets. Of op de loopfiets. Dat kan prima met deze babyhelm met lief olifantje op blauw en wit. Deze helm is speciaal ontworpen voor kleine mensjes met kleine, glunderende hoofdjes!
Polisport Babyhelm Little Guppy Blue/Brown
De superschattige Little Guppy in bruin met blauw heeft letterlijk spatjes, en nog wel méér onbescheiden eigenschappen. Deze helm geeft baby's of peuters veel bescherming als zij hard ten val zouden komen. Voor elke ouder een prettige wetenschap.
Polisport Babyhelm Little Guppy White/Pink
Deze helm geeft baby's of peuters veel bescherming als zij per ongeluk hard ten val zouden komen. Die wetenschap geeft ouders een geruster gevoel. Deze superschattige Little Guppy heeft letterlijk spatjes, en nog wel méér onbescheiden eigenschappen.
Polisport Kinderhelm Dusky Geel
Een leuke helm: gaaf geel met een olijke blik. Cool voor kinderen. Plus keurige bescherming conform de Europese norm EN 1078. Een goed ventilerend, fijn zittende kinderhelm in een prijsklasse die verrast. Maak kennis met deze Polisport Dusky!
Polisport Kinderhelm Guppy White/Pink
De verhouding prijs-kwaliteit is bij deze helm dik in orde. Polisport maakt betaalbare, goede helmen met gave prints, en denkt eveneens aan bescherming, pasvorm en draaggemak. Zoals ook met deze Guppy, een leuke, vlotte helm met snelle strepen.
Polisport Babyhelm Rainbow xxs
Voor de allerkleinsten! Die wilt u beschermen als de allerbeste. Met deze simpelweg goede helm doet u dat probleemloos. Een babyfietshelm speciaal ontworpen voor kleine hoofden. Met eenvoudig sluitsysteem en in kleuren die uw kleine doen glunderen!
Polisport Kinderhelm P3 Star
Deze helm is prachtig gestroomlijnd. Voldoet qua veiligheid aan EN 1078. Heeft opvallende reflectie, een vliegennetje, Easy lock-systeem en biedt veel ventilatie. Zie hier de uitvoering in wit met roze sterren. Wat wil een kinderhoofd nog méér?
Polisport Kinderhelm Dusky Rood
Hier houden kinderen van. Een gave rode helm met een olijke Dusky. Houdt u, op uw beurt, van een kinderhelm die conform het keurmerk EN 1078 beschermt én zeer gunstig is geprijsd? Dan is deze kinderfietshelm van Polisport een uitstekende keuze.
Polisport Kinderhelm Cats Junior
Een poes. Een kat. Nog een poes. En nog een kat. En... nog een stuk of tig. Deze helm bevat katten en poezen in allerlei gedaanten. En is vederlicht, EN 1078 gekeurd, heeft een insectennet, reflectie, softpads, Easy lock-systeem plus veel ventilatie.
Polisport Kinderhelm Sleepy Bear Red
Polisport maakt betaalbare, goede helmen. De verhouding prijs-kwaliteit is daarmee dik in orde. Bescherming, pasvorm en draaggemak wegen zwaar, ook bij deze helm met vriendelijke beer die een dutje doet op de maan, omringd door lachende sterren.
Polisport Kinderhelm Flowers
Een kekke witte helm met roze takje en vogeltje, net even iets anders. Om fluitend de kinderfiets mee op te gaan. De moderne Polisport Flowers geeft het oog ook iets, maar houdt ondertussen tevens rekening met veiligheid, pasvorm en draaggemak.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2