Polisport

Kekke, veilige en prijsconcurrerende kinderfietshelmen

Op zoek naar veilige kinderfietshelmen die er hartstikke leuk uitzien, goed zitten en tóch zeer gunstig geprijsd zijn? Dan bent u bij Polisport aan het juiste adres. Polisport geeft iedereen de mogelijkheid om een prima, niet al te dure kinderfietshelm aan te schaffen. Naast leuke kinderhelmen heeft Polisport ook een aantal helmen speciaal voor baby’s in het assortiment.

Guppy: speciaal voor baby’s
De Guppy, een speciaal ontworpen model voor de allerkleinsten, biedt uitgebreide bescherming bij een eventuele val, maar voelt licht en comfortabel op het gevoelige babyhoofd. Dit komt mede door de zachte kussentjes binnenin de helm. De Guppy is, net als alle andere kinderhelmen op Kinderfietshelm, af te stellen door middel van de binnenring met draaiknop. Zo maakt u de babyhelm altijd precies passend en extra veilig.

Tal van pluspunten en optimale veiligheid
Goede ventilatie, een prettig aanvoelende pasvorm en een kek ontwerp zijn basisbegrippen voor de Polisport kinder- en babyfietshelmen. Want natuurlijk wilt u ook voor baby en kind de beste bescherming op de fiets.

Helmen met kekke prints in allerlei kleuren
Alle kinder- en babyhelmen van Polisport in deze webshop zijn aantrekkelijk om te zien. De babyhelmen van Polisport zijn uitgevoerd in zachte tinten met schattige prints. De eerder genoemde Guppy, bijvoorbeeld, is er in een zachtblauwe en lichtroze variant. De Polisport kinderhelmen zijn er in de meest uiteenlopende kleuren en prints. Zo is er de kinderhelm Cats met leuke kattenprint maar ook een racehelm in het rood. Kortom, er is altijd wel een helm te vinden die aan de wensen van uw kind voldoet!

Prominente positie in de markt
Bekijk dus gerust eens ons aanbod van dit van oorsprong Portugese merk, dat haar prominente positie in de markt van fietsen en toebehoren in 2013 heeft verrijkt met het ontwikkelen van prachtige, concurrerende fietshelmen. Meer producten zien van Polisport? In onze webshop Fietsparadijs.com vindt u ook een Polisport kinderzitje en Polisport loopfietsjes.


Lees meer
Filter uw producten

Polisport Babyhelm Toys xxs
Deze stoere Toys babyhelm is ideaal voor de allerkleinsten. De fietshelm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XXS (44-48 cm).
Polisport Kinderhelm Race
Een echte racehelm voor kinderen. De rode Polisport Race met de zwart-witte blokken van de finishvlag is voor stoere kids een echte nummer één. Bij het snelle fietsen moet de helm goed beschermen, ventileren en prettig zitten. En dat doet-ie ook.
Polisport Babyhelm Birdy
Snoezig, nee mega snoezig is deze babyhelm voor meisjes in roze met sierlijke bloemetjes en vogeltjes! Bescherm uw meisje als zij op de fiets zit, met deze prima helm in een fijne prijsklasse. Speciaal ontworpen voor baby's.
Polisport Kinderhelm Premium Spaceship XS
Deze schattige kinderfietshelm is ideaal voor echte avonturiers. De helm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat S (52-56 cm). Met gratis bidon!
Polisport Babyhelm Rainbow xxs
Voor de allerkleinsten! Die wilt u beschermen als de allerbeste. Met deze simpelweg goede helm doet u dat probleemloos. Een babyfietshelm speciaal ontworpen voor kleine hoofden. Met eenvoudig sluitsysteem en in kleuren die uw kleine doen glunderen!
Polisport Babyhelm Hoggy xxs
Deze babyhelm met schattige print van hartjes en een egeltje is ideaal voor de allerkleinsten. De fietshelm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XXS (44-48 cm).
Polisport Kinderhelm Premium Hello S
Deze stoere kinderfietshelm is ideaal voor echte avonturiers. De helm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat S (52-56 cm). Met gratis bidon!
Polisport Kinderhelm BD Balloons XS
Deze hippe, grijze kinderfietshelm met zwarte opdruk is ideaal voor stoere kids. De helm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XS (46-53 cm).
Polisport Kinderhelm Premium Giraffe Parot XS
Deze schattige kinderfietshelm is ideaal voor echte avonturiers. De helm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XS (48-52 cm). Met gratis bidon!
Polisport Babyhelm Elephant
Uw baby wilt u beschermen als de allerbeste. Ook op de fiets. Of op de loopfiets. Dat kan prima met deze babyhelm met lief olifantje op blauw en wit. Deze helm is speciaal ontworpen voor kleine mensjes met kleine, glunderende hoofdjes!
Polisport Kinderhelm Pinky Cheetah XS
Deze hippe kinderfietshelm met luipaardprint is ideaal voor stoere meiden. De helm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XS (46-53 cm).
Polisport Kinderhelm Princess XS
Deze schattige kinderfietshelm is ideaal voor echte prinsesjes. De helm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XS (46-53 cm).
*Incl. btw
Pagina 1 van 2