Urban Iki

Het verhaal van het toegankelijke lifestyle-fietsmerk Urban Iki is uniek. De prachtige, elementaire Japanse roots gecombineerd met Nederlandse durf, slimheid en creërend vermogen leiden namelijk tot stijlvolle en stoere fietszitjes die ook nog eens zeer veilig zijn.    

Urban Iki (by OGK) brengt een goed ontwerp, hoge kwaliteit, gegarandeerde veiligheid en up-to-date technologie samen. En dat voor een betaalbare prijs. 

OGK werd ruim 80 jaar geleden opgericht. Groeide in Japan onder de familie Kimura uit tot marktleider in fietsaccessoires en kinderfietszitjes. Gezinnen die reizen door de straten van de stad, met kinderen die de wereld om hen heen ontdekken: volgens OKG is dat iets wat je moet koesteren. 
Een lang verhaal kort: vele jaren later beantwoordden Nederlandse ontwerpers een wens van de Kimura’s. Namelijk om het Japanse Iki-gevoel ook in Nederland te verspreiden.

Iki is onderdeel van de Japanse cultuur. Het laat zich moeilijk beschrijven, maar je voelt het en beleeft het wanneer je het ziet!

De voorzitjes en achterzitjes van Urban Iki zijn echte design fietsstoeltjes. Verfijnd en origineel, met een stoer, modern uiterlijk. Alle fietszitjes van dit merk zijn TÜV goedgekeurd, praktisch en functioneel. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties die passen binnen de Japanse en de Nederlandse cultuur.

De Urban Iki fietsstoeltjes zijn 'Click & Go' te monteren. Dit doet u gemakkelijk zelf, in minder dan 5 minuten. Dit montagesysteem geeft u bovendien de mogelijkheid om het fietsstoeltje ook in een paar seconden weer van uw fiets af te nemen. 

Maak kennis met Iki. Wanneer u deze fietsstoeltjes bekijkt, begrijpt u wat de familie Kimura bedoelt!
 

Lees meer
Filter uw producten


Urban Iki Kinderhelm Shinju White maat XS
Veilig en comfortabel. De lichtgewicht kinderfietshelm van Urban Iki is een prettig zittende helm met in-mold constructie en een lampje achterop. De helm past bij andere fietsaccessoires van Urban Iki.
Urban Iki Rear seat cijferslot - veiligheidsslotje achterzitje
Om extra veiligheidsredenen heeft het achterzitje 'Urban Iki Rear seat' standaard een extra kabelslot. Deze is echter óók apart te bestellen, bijvoorbeeld als vervangend - of reserve exemplaar.
Urban Iki Carrier mounting frame - montageframe bagagedrager
Heeft u het achterzitje Urban Iki Rear seat? Dan ontvangt u daar standaard dit eenvoudige montagesysteem bij, bestemd voor op de bagagedrager. Maar u kunt deze Iki accessoire ook apart bijbestellen. Voor kostenbesparing en extra vrijheid.
Urban Iki Bevestigingsset voorzitje en windscherm ahead
Uw voorzitje én windscherm van Urban Iki tegelijk aan één bevestigingsbeugel op een ahead stuur? Deze Compact Adapter zorgt ervoor. Voor stuurpennen met diameter van 21 t/m 28 mm. Inclusief keurig afdekkapje bij niet-gebruik van het scherm.
Urban Iki Handle bar - kinderstuur Front seat
Houvast! Behalve volwassenen hebben ook kinderen daaraan behoefte. Bijvoorbeeld zittend op het comfortabele, unieke voorzitje Urban Iki. Op ontdekkingstocht, straat in, straat uit. Speciaal voor bij de Urban Iki Front seat is er deze handlebar.
Urban Iki Windscherm Universeel
Dit windscherm met strakke rondingen hoort bij het voorzitje Urban Iki Front seat. Het scherm is van hoogwaardige kwaliteit en volledig transparant (met zonwerende grijstint), en kunt u combineren met meerdere Japanse kleuren naar keuze!
Urban Iki Rear seat Aotake Mint Blue
Een verfijnd achterzitje, qua vorm, kleur en materiaal. Elegant en veilig. De Urban Iki, zoals deze Aotake Mint Blue, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Urban Iki Front seat Shinju White
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki, zoals deze Shinju White, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met bovengemiddeld zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Urban Iki Front mounting block - montageblok voorzitje Front seat
Heeft u het fietszitje Urban Iki Front seat? Dan bezit u automatisch al dit montageblok. Maar u kunt deze accessoire ook apart bijbestellen. Bijvoorbeeld om het Urban voorzitje makkelijk te kunnen overhevelen van de ene naar de andere fiets.
Urban Iki Windscherm Suiboku Grey - Shinju White
Dit windscherm met strakke rondingen hoort bij het voorzitje Urban Iki Front seat. Het scherm is van hoogwaardige kwaliteit en volledig transparant (met zonwerende grijstint), maar heeft óók een subtiele plek voor de Japanse kleur Shinju wit.
Urban Iki Rear seat Aotake Mint Blue - Shinju White
Een verfijnd achterzitje, qua vorm, kleur en materiaal. Elegant en veilig. De Urban Iki, zoals deze Aotake Mint Blue - Shinju White, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Urban Iki Front seat Shinju White - Kinako Beige
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki, zoals deze Shinju wit met Kinako beige, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
*Incl. btw
Pagina 1 van 3