Yepp

Kinderfietshelmen van Yepp behoren in alle opzichten tot de top

‘Top of the bill’. De multi-sports helmen van Amerikaanse origine (Nutcase uit ‘Bike City’ Portland) zijn buitengewoon strak afgewerkt, gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben slimme toepassingen. Dat zorgt voor veel comfort, gemak en een grote mate van veiligheid.

Al tachtig jaar veilig en comfortabel
Yepp is een merk van GMG bv (Gebroeders Melkert Gouda). GMG heeft ruim 80 jaar ervaring in het veilig en comfortabel vervoer van de belangrijkste mensen ter wereld: onze kinderen. In 2009 introduceerde GMG Yepp in de wereld van innovatieve eigentijdse fietszitjes. Inmiddels wordt de kennis en ervaring van Yepp ook gecombineerd met die van Nutcase als het gaat om fietshelmen.

Magnetische sluiting en andere details
Details nemen een belangrijke plaats in bij de productie van de (kinder)fietshelmen. De helmen zijn bijvoorbeeld voorzien van een inventieve gesp, die heel gemakkelijk magnetisch is te sluiten. De ronde pasvorm zorgt ervoor dat de kinderfietshelm, die eveneens goed te gebruiken is bij bijvoorbeeld het skaten of elektrisch steppen, stevig blijft zitten en bovendien altijd prettig aanvoelt.

Uitneembaar zonne- en regenklepje
Voor dit laatste zorgt ook de zachte padding in de binnenzijde van de helm. Yepp levert er standaard ook een dikkere padding bij, waarmee u de kinderfietshelm binnenin naar wens kleiner kunt maken. Nog een extraatje dat standaard de aandacht voor detail kenmerkt, is het zonne- en regenklepje. Deze is eenvoudig te plaatsen en even makkelijk weer af te nemen.

Artistiek én veilig
Yepp fietshelmen zien er ook nog eens ontzettend leuk uit, met een touch van kunstzinnige elementen op basis van werk van echte kunstenaars. Ook met het oog op de jongsten onder ons staat aandacht voor het element ‘cool’ centraal. Daarnaast is er natuurlijk ook oog voor het cruciale aspect veiligheid.

Lees meer
Filter uw producten


SALE Yepp Kinderhelm Astro XS
Yepp Kinderhelm Astro XS
Een helm om U tegen te zeggen. Absoluut topkwaliteit! Met deze kinderhelm Astro XS steelt uw kind de show. Als een echte astronaut, waar ook op reis, is hij/zij beschermd tegen horten, stoten en vallen. Lees verder voor alle bijzondere (!) details.

€74,95 €54,95

Informatie
SALE Yepp Kinderhelm Floral S
Yepp Kinderhelm Floral S
Hier word je blij van. De Yepp Floral (S) is van zichzelf al een helm om U tegen te zeggen én het maakt van elk meisje een bloemenprinses. Fleurig en vrolijk; uw kind kan heel goed beschermd de wereld tegemoet, met deze helm vol bijzondere details!

€79,95 €56,95

Informatie
SALE Yepp Kinderhelm Astro S
Yepp Kinderhelm Astro S
Een helm om U tegen te zeggen. Absoluut topkwaliteit! Met deze kinderhelm Astro S steelt uw kind de show. Als een echte astronaut, waar ook op reis, is hij/zij beschermd tegen horten, stoten en vallen. Lees snel alle bijzondere (!) details.

€79,95 €56,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1