Kinderfiets accessoires

Wist u dat op Kinderfietshelm.nl naast onze vele kinderhelmen ook een aantal leuke en nuttige kinderfietsaccessoires kunt vinden? We hebben ze in onderstaand overzicht voor u opgenomen. Een groot deel van deze accessoires past qua stijl of design bij één van onze fietshelmen. Zo kunt u dus, als u dat wilt, zorgen voor een uniforme look op de fiets van uw zoon of dochter. Hoe leuk is dat?

De leukste accessoires voor op de kinderfiets
In deze categorie vindt u enkele leuke en handige accessoires voor op de kinderfiets. Denk hierbij aan nuttige accessoires zoals fietsbellen of fietsslotjes, maar ook aan accessoires puur voor de leuk, zoals een poppenzitje of fietsmandje. Neem gerust eens een kijkje en ontdek zelf of er wat leuks voor uw zoon of dochter bij zit. 

Ook op zoek naar een loopfietsje of fietsstoeltje?
Sinds kort bieden we in deze shop ook loopfietsjes en fietsstoeltjes aan. We merken dat deze items vaak in combinatie met een kinderhelm gezocht en gekocht worden. Daarom bieden we u graag de mogelijkheid al deze items in één keer aan te schaffen. Dat scheelt u een hoop gedoe en vaak ook nog eens kosten in de verzending! Bovendien kunt u de items, als u ze allemaal in één shop koopt, handig op elkaar afstemmen qua thema, kleur of design. 

 

Lees meer
Filter uw producten

Kiddimoto Kinderfietsbel Ding Dong Small Skullz
Hoe leuk kan een fietsbel zijn? Heel leuk! Vriendelijke piratendoodshoofdjes, voor stoere, maar stiekem lieve jongetjes. En een helder dingdong. Of alleen ding, of alleen dong, dat kan ook, met de Kiddimoto fietsbel Ding Dong Small Skullz.
Kinderfietstas Frozen Elsa en Anna
Deze leuke kinderfietstas van Frozen met een afbeelding van Elsa en Anna erop kan uw kind gebruiken als enkele fietstas achterop de bagagedrager, als stuurtas en met de verstelbare schouderband ook als schoudertas.
Widek Poppenzitje Frozen Wit
Groot worden? Dat kan later wel. Eerst is er nog heel lang de onbezorgde kindertijd. Waarin meisjes kunnen spelen met dit poppenzitje met beeldschone Frozen-sterren. Een speelgoed fietszitje dat een heuse VIP-plek biedt aan uw dochters favoriete pop.
Kinderfietstas Dubbele Fietstas Hello Kitty
Deze leuke dubbele fietstas van Hello Kitty maakt de fiets van uw kind helemaal compleet. Deze kleine tas is met twee klittenbandjes makkelijk te monteren op de fiets en biedt ruimte voor 6,5 liter aan spullen.
Widek Poppenzitje Princess Roze
Is uw eigen prinsesje fan van Disney Princess? Dan is de keus voor dit poppenzitje snel gemaakt. Natuurlijk, roze van kleur. De wereld van Assepoester, Tiana en Aurora gecombineerd met deze accessoire, geeft uw meisje veel fiets- en speelplezier.
Kinderfietstas Dubbele Fietstas Lillebi
Deze leuke dubbele fietstas van Lillebi maakt de fiets van uw kind helemaal compleet. Deze mini tas is met 2 klittenbandjes makkelijk te monteren op de fiets en biedt ruimte voor 6,5 liter aan spullen.
Kinderfietstas Dubbele Fietstas Capt'n Sharky
Deze leuke dubbele fietstas van Capt'n Sharky maakt de fiets van uw kind helemaal compleet. Deze mini tas is met 2 klittenbandjes makkelijk te monteren op de fiets en biedt ruimte voor 6,5 liter aan spullen.
Kinderfietstas Stuurtas Lillebi
Met deze leuke stuurtas van Lillebi kan uw kind op de fiets of driewieler haar spulletjes of een kleine knuffel meenemen. Deze mini stuurtas wordt met twee gespjes bevestigd aan het stuur.
Kiddimoto Kinderfietshandschoen Fleur Small
Goed beschermd de straat op, in alle opzichten. Deze gave fietshandschoentjes (maat S) voor kindervingers zijn comfortabel, functioneel en supercool. Met fleurige print! Voor fun, uitstekende grip en ultieme handenbescherming bij elke valpartij.
Willex Fietsbel Kikker
Kikker op een fietsbel, dat maakt fietsen voor de jongsten onder ons dubbel zo leuk. En de groene bel met vrolijke print van een tevreden Kikker is helder en duidelijk te horen. Zo leert uw kind op speelse wijze zich veilig in het verkeer te begeven.
Kiddimoto Kinderfietsbel Ding Dong Small Pastel Dotty
Een vrolijke gadget in wit met kleurrijke stippen. Ding dong, daar komt uw dochtertje aan! De fietsbel Pastel Dotty past bij de gelijknamige kinderhelm en dat maakt goede sier. U ziet hier een bel van sterke kwaliteit met een luid geluid.
Kinderfietstas Pony Roze/ Bruin
Deze leuke mini kinderfietstas met opdruk van twee paarden en vlinders kan uw kind gebruiken als enkele fietstas achterop de bagagedrager, als stuurtas en met de verstelbare schouderband ook als schoudertas.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4