Kinderfietshelmen maat xxs

Een kinderfietshelm voor elk? Absoluut! Kinderfietshelm.nl heeft fietshelmen voor kinderen én voor baby’s. Deze extra kleine kinderhelmen – of babyhelmen – beschermen uw pasgeborene tijdens een onverhoopte val op de fiets. Helmen in maat xxs zijn net zo veilig als onze andere kinderfietshelmen. Zo kunt u met gerust hart met uw zoon of dochter een ritje gaan maken.

Bescherming voor de allerkleinsten
Deze helm is het kleinste formaat helm dat wij aanbieden, vandaar de maat xxs. De helm is speciaal ontworpen voor kleine hoofden en is geschikt voor een hoofdomtrek van 44-48 cm. Het is wel belangrijk om eerst goed de hoofdomtrek op te meten alvorens u een helm aanschaft. Zo weet u zeker dat de helm past. Een goede pasvorm zorgt namelijk mede voor de veiligheid. De helm moet als het ware naadloos aansluiten, zonder te strak te zitten. Daarnaast mag een helm niet het zicht of gehoor belemmeren.

                                                                                         Polisport Babyhelm Elephant

Licht maar sterk
De babyhelmen in onze shop wegen gemiddeld 190 gram en dragen dus prettig. Ondanks hun lichte gewicht zijn ze wel sterk. De stevige, kunststof schaal vangt bij een val de klap op en het schuim aan de binnenkant absorbeert als het ware de schok. Ze doen dus wat ze moeten doen, mocht u onverhoopt met uw baby ten val komen. 

Leuke dessins en prints
Al onze babyhelmen zijn behalve veilig ook leuk in aanzien. De helmen zijn vaak uitgevoerd in warme, zachte kleuren en voorzien van schattige prints. We hebben bijvoorbeeld babyhelmen met een hondje of olifantje erop. Ook onder onze kleinste helmen vind je helmen speciaal voor meisjes en voor jongens.

Polisport Babyhelm Little Guppy Pink White                      Polisport Babyhelm Little Guppy Blue Brown

 

Lees meer
Filter uw producten
Polisport Babyhelm Birdy
Snoezig, nee mega snoezig is deze babyhelm voor meisjes in roze met sierlijke bloemetjes en vogeltjes! Bescherm uw meisje, bijvoorbeeld als zij achterop de fiets zit, met deze prima helm in een fijne prijsklasse. Speciaal ontworpen voor jonge mensjes...
Polisport Babyhelm Rainbow xxs
Voor de allerkleinsten! Die wilt u beschermen als de allerbeste. Met deze simpelweg goede helm doet u dat probleemloos. Een babyfietshelm speciaal ontworpen voor kleine hoofden. Met eenvoudig sluitsysteem en in kleuren die uw kleine doen glunderen!
Polisport Babyhelm Elephant
Uw baby wilt u beschermen als de allerbeste. Ook (achterop) de fiets. Of op de loopfiets. Dat kan prima met deze babyhelm met lief olifantje op blauw en wit. Deze helm is speciaal ontworpen voor kleine mensjes met kleine, glunderende hoofdjes!
Polisport Babyhelm Little Guppy Blue/Brown
De superschattige Little Guppy in bruin met blauw heeft letterlijk spatjes, en nog wel méér onbescheiden eigenschappen. Deze helm geeft baby's of peuters veel bescherming als zij hard ten val zouden komen. Voor elke ouder een prettige wetenschap.
Polisport Babyhelm Little Guppy White/Pink
Deze helm geeft baby's of peuters veel bescherming als zij per ongeluk hard ten val zouden komen. Die wetenschap geeft ouders een geruster gevoel. Deze superschattige Little Guppy heeft letterlijk spatjes, en nog wel méér onbescheiden eigenschappen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1