Kinderfietshelmen maat xxs

Een kinderfietshelm voor elk? Absoluut! Kinderfietshelm.nl heeft fietshelmen voor kinderen én voor baby’s. Deze extra kleine kinderhelmen – of babyhelmen – beschermen uw pasgeborene tijdens een onverhoopte val op de fiets. Helmen in maat xxs zijn net zo veilig als onze andere kinderfietshelmen. Zo kunt u met gerust hart met uw zoon of dochter een ritje gaan maken.

Een babyfietshelm: bescherming voor de allerkleinsten
Een babyhelm is het kleinste formaat kinderhelm dat wij aanbieden, vandaar de maat xxs. De helm is speciaal ontworpen voor kleine hoofden en is geschikt voor een hoofdomtrek van 44-48 cm. Het is wel belangrijk om eerst goed de hoofdomtrek op te meten alvorens u een helm aanschaft. Een goede pasvorm zorgt namelijk mede voor de veiligheid. De helm moet als het ware naadloos aansluiten, zonder te strak te zitten. Daarnaast mag een helm niet het zicht of gehoor belemmeren.                                                                         

Licht maar sterk
De babyhelmen in onze shop wegen gemiddeld 190 gram en dragen dus prettig. Ondanks hun lichte gewicht zijn ze wel sterk. De stevige, kunststof schaal vangt bij een val de klap op en het schuim aan de binnenkant absorbeert als het ware de schok. Ze doen dus wat ze moeten doen, mocht u onverhoopt met uw baby ten val komen. 

Leuke dessins en prints
Al onze babyhelmen zijn behalve veilig ook leuk in aanzien. De valhelmen zijn vaak uitgevoerd in warme, zachte kleuren en voorzien van schattige prints. We hebben bijvoorbeeld babyhelmen met een hondje of olifantje erop. Ook onder onze kleinste helmen vind je helmen speciaal voor meisjes en voor jongens.

Polisport Babyhelm Little Guppy Pink White                                Polisport Babyhelm Elephant                                     Polisport Babyhelm Little Guppy Blue Brown

 

Lees meer
Filter uw producten

Polisport Babyhelm Toys xxs
Deze stoere Toys babyhelm is ideaal voor de allerkleinsten. De fietshelm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XXS (44-48 cm).
Polisport Babyhelm Birdy
Snoezig, nee mega snoezig is deze babyhelm voor meisjes in roze met sierlijke bloemetjes en vogeltjes! Bescherm uw meisje als zij op de fiets zit, met deze prima helm in een fijne prijsklasse. Speciaal ontworpen voor baby's.
Bobike Kinderhelm GO maat XXS Lemon Sorbet
Veilig? Jazeker. Comfortabel? Jazeker. Bobike heeft met de kinderfietshelm GO, zoals deze Lemon Sorbet in XXS, veel details gecombineerd om tot een uitstekend beschermende én prettig zittende helm te komen. Met Easy-Lock, zachte riem en méér.
Polisport Babyhelm Hoggy xxs
Deze babyhelm met schattige print van hartjes en een egeltje is ideaal voor de allerkleinsten. De fietshelm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XXS (44-48 cm).
Polisport Babyhelm Rainbow xxs
Voor de allerkleinsten! Die wilt u beschermen als de allerbeste. Met deze simpelweg goede helm doet u dat probleemloos. Een babyfietshelm speciaal ontworpen voor kleine hoofden. Met eenvoudig sluitsysteem en in kleuren die uw kleine doen glunderen!
Polisport Babyhelm Elephant
Uw baby wilt u beschermen als de allerbeste. Ook op de fiets. Of op de loopfiets. Dat kan prima met deze babyhelm met lief olifantje op blauw en wit. Deze helm is speciaal ontworpen voor kleine mensjes met kleine, glunderende hoofdjes!
Melon Kinderhelm Dubble Green Pink XXS-S
Een stoere roze helm met groene strepen. Deze sterke en vederlichte fietshelm is bedoeld voor de allerkleinsten. De helmen van het merk Melon zijn individueel in te stellen en zitten als gegoten. Met reflectie, uitneembare pads en optimale ventilatie.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1