Kinderfietshelmen politie

Veel kinderen - en dan met name jongetjes - hebben een fascinatie voor de politie. En dat is natuurlijk niet zo gek. Politieagenten zijn hartstikke stoer en dat spreekt logischerwijs vooral kleine jongetjes aan. Politiemannen- en vrouwen zorgen dagelijks voor de veiligheid op straat en zijn dus onmisbaar in onze samenleving. Veiligheid staat ook centraal bij de politie-kinderfietshelm in ons assortiment. 

Wil uw zoon (of dochter) later ook bij de politie? Met de stoere politiehelm van het Britse merk Kiddimoto kan uw kleine alvast oefenen met het veilig op patrouille gaan. De stoere fietshelm met politiethema beschermt het hoofd van uw kind tijdens een tochtje op de (loop)fiets, steps of skates. De helm is geproduceerd volgens de Europese veiligheidsrichtlijnen en draagt comfortabel. Met de verstelbare binnenring stelt u de helm precies af op het hoofd van uw kind.

Deze stoere politie-fietshelm doet dus wat hij moet doen: beschermen! Is uw zoon of dochter meer fan van de brandweer? Zie dan onze stoere kinderfietshelm met brandweerthema

 

Kiddimoto Kinderhelm Police Medium