Fietstas voor de allerkleinste

Deze leuke, stoere, lieve en schattige fietstasjes maken de fiets van uw kind helemaal compleet. Verschillende fietstasjes van bekende figuren onder de kinderen. Of uw kind nou helemaal gek is van Frozen, Hello Kitty of Lillebi? U kunt ook kiezen voor de stoere Capt'n Sharky fietstas! Deze fietstassen zijn ook prima te combineren met een kinderfietshelm van dezelfde figuren!


Lees meer
Filter uw producten


Kinderfietstas Frozen Elsa en Anna
Deze leuke kinderfietstas van Frozen met een afbeelding van Elsa en Anna erop kan uw kind gebruiken als enkele fietstas achterop de bagagedrager, als stuurtas en met de verstelbare schouderband ook als schoudertas.
Kinderfietstas Pony Roze/ Bruin
Deze leuke mini kinderfietstas met opdruk van twee paarden en vlinders kan uw kind gebruiken als enkele fietstas achterop de bagagedrager, als stuurtas en met de verstelbare schouderband ook als schoudertas.
Kinderfietstas Dubbele Fietstas Paardenvriend
Is uw kind een paardenliefhebber? Dan maakt deze leuke dubbele fietstas de fiets van uw kind helemaal compleet. Deze mini tas is met 2 klittenbandjes makkelijk te monteren op de fiets en biedt ruimte voor 6,5 liter aan spullen.
Kinderfietstas Dubbele Fietstas Hello Kitty
Deze leuke dubbele fietstas van Hello Kitty maakt de fiets van uw kind helemaal compleet. Deze kleine tas is met twee klittenbandjes makkelijk te monteren op de fiets en biedt ruimte voor 6,5 liter aan spullen.
Kinderfietstas Dubbele Fietstas Lillebi
Deze leuke dubbele fietstas van Lillebi maakt de fiets van uw kind helemaal compleet. Deze mini tas is met 2 klittenbandjes makkelijk te monteren op de fiets en biedt ruimte voor 6,5 liter aan spullen.
Kinderfietstas Dubbele Fietstas Capt'n Sharky
Deze leuke dubbele fietstas van Capt'n Sharky maakt de fiets van uw kind helemaal compleet. Deze mini tas is met 2 klittenbandjes makkelijk te monteren op de fiets en biedt ruimte voor 6,5 liter aan spullen.
Kinderfietstas Stuurtas Lillebi
Met deze leuke stuurtas van Lillebi kan uw kind op de fiets of driewieler haar spulletjes of een kleine knuffel meenemen. Deze mini stuurtas wordt met twee gespjes bevestigd aan het stuur.
Kinderfietstas Stuurtas Hello Kitty
Met deze leuke stuurtas van Hello Kitty kan uw kind op de fiets of driewieler haar spulletjes of een kleine knuffel meenemen. Deze mini stuurtas wordt bevestigd met twee gespjes aan het stuur.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1