Fietstas voor de allerkleinste

Deze leuke, stoere, lieve en schattige fietstasjes maken de fiets van uw kind helemaal compleet. Verschillende fietstasjes van bekende figuren onder de kinderen. Of uw kind nou helemaal gek is van Frozen, Hello Kitty of Lillebi? U kunt ook kiezen voor de stoere Capt'n Sharky fietstas! Deze fietstassen zijn ook prima te combineren met een kinderfietshelm van dezelfde figuren!


Lees meer
Filter uw producten


Kinderfietstas Dubbele Fietstas Lillebi
Deze leuke dubbele fietstas van Lillebi maakt de fiets van uw kind helemaal compleet. De tas is met 2 klittenbandjes makkelijk te monteren op de fiets en biedt ruimte voor 6,5 liter aan spullen.
Kinderfietstas Frozen Elsa en Anna
Deze leuke kinderfietstas van Frozen met een afbeelding van Elsa en Anna erop kan uw kind gebruiken als enkele fietstas achterop de bagagedrager, als stuurtas en met de verstelbare schouderband ook als schoudertas.
Kinderfietstas Dubbele Fietstas Hello Kitty
Deze leuke dubbele fietstas van Hello Kitty maakt de fiets van uw kind helemaal compleet. De tas is met 2 klittenbandjes makkelijk te monteren op de fiets en biedt ruimte voor 6,5 liter aan spullen.
Kinderfietstas Dubbele Fietstas Capt'n Sharky
Deze leuke dubbele fietstas van Capt'n Sharky maakt de fiets van uw kind helemaal compleet. De tas is met 2 klittenbandjes makkelijk te monteren op de fiets en biedt ruimte voor 6,5 liter aan spullen.
Kinderfietstas Stuurtas Lillebi
Met deze leuke stuurtas van Lillebi kan uw kind op haar fiets of driewieler haar spulletjes of een kleine knuffel meenemen. De stuurtas wordt bevestigd met 2 gespjes aan het stuur.
Kinderfietstas Stuurtas Hello Kitty
Met deze leuke stuurtas van Hello Kitty kan uw kind op haar fiets of driewieler haar spulletjes of een kleine knuffel meenemen. De stuurtas wordt bevestigd met 2 gespjes aan het stuur.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1