Loopfietsen voor kind en peuter

Op zoek naar een loopfiets voor uw kind (peuter of kleuter)? Op Kinderfietshelm.nl vindt u diverse loopfietsen voor kinderen van verschillende leeftijden. Naast dat wij kinderhelmen verkopen, bieden we ook graag de producten aan die vaak in combinatie met een kinderhelm gezocht en gekocht worden, zoals loopfietsjes, kinderfietsen en fietsstoeltjes. We hebben een aantal van deze producten in ons assortiment opgenomen zodat u desgewenst verschillende producten in één keer kunt bestellen. Wel zo handig! 

Waarom kiezen voor een loopfietsje?
Loopfietsen zijn ideaal om alvast een beetje het fietsgevoel te ontwikkelen en te oefenen met de balans. Het is dus een mooi opstapje naar de eerste echte kinderfiets. De loopfietsjes zijn er met drie wielen en met twee wielen. Welke u kiest is afhankelijk van de leeftijd van uw kind.

Loopfietsjes van hout, ijzer of kunststof
In onze webshop vindt u loopfietsjes van hout, maar ook van ijzer en kunststof. We hebben verschillende loopfietsjes voor verschillende leeftijden. De kleinste fietsjes zijn voor kinderen tot 1 jaar maar we hebben ook fietsjes voor kinderen tot 2 jaar en tot 3 jaar en ouder. Kortom, de kans is groot dat er voor uw zoon of dochter een geschikt loopstepje bij zit.

Loopfietsjes van megaschattig tot superstoer
In deze webshop treft u allerlei soorten loopfietsen aan, in verschillende kleuren en designs. Zo hebben we bijvoorbeeld hele schattige loopfietsjes, maar ook meer stoere exemplaren. Voor elke jongen of meisje is er op Kinderfietshelm.nl dus wel een loopfiets te vinden! 

Bij de loopfiets een passende fietshelm? 
Het leuke van onze loopfietsjes, bijvoorbeeld van het merk Kiddimoto, is dat er ook andere kinderfietsaccessoires met hetzelfde design van te verkrijgen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassende kinderfietshelm. Hoe leuk is dat, een loopfietsje en fietshelm in hetzelfde design!

Loopfiets vanaf welke leeftijd?
Zoals vermeld zijn er loopfietsen voor leeftijden tot 1 jaar, 2 jaar en 3 jaar en ouder. Bij elk van de loopfietsjes staat vermeld voor welke leeftijdscategorie deze geschikt is. 

U vindt alle loopfietsjes in het overzicht hieronder! 

 

 

 

Lees meer
Filter uw producten
S'COOL Loopfiets PedeX Race vanaf 2 jaar - roze met blauw en zwart
Kilometers lang op hoge snelheid. Stevig in het kinderzadel, met benen die alvast trainen voor het echte, veilige fietswerk. Al is deze sterk stalen race loopfiets voor jongens en meisjes vanaf 2 jaar er eerst en vooral voor de fun: de S'COOL PedeX Race.
S'COOL Loopfiets PedeX First vanaf 1 jaar - groen met geel
Schattiger dan dit wordt het niet! Wat zullen we zeggen... De plaatjes spreken voor zich. En het plaatje van deze driewieler S'COOL PedeX First in groen en geel wordt nóg mooier met uw eigen meisje of jongetje erop. 'n Sterk, verleidelijk loopfietsje!
S'COOL Loopfiets PedeX First vanaf 1 jaar - wit met blauw
Schattiger dan dit wordt het niet! Wat zullen we zeggen... De plaatjes spreken voor zich. En het plaatje van deze driewieler S'COOL PedeX First in blauw met wit wordt nóg mooier met uw eigen meisje of jongetje erop. 'n Sterk, verleidelijk loopfietsje!
Frog Bikes Loopfiets Tadpole Plus Groen
De loopfiets aluminium Frog Tadpole Plus voor 3-4 jaar staat op grote hoogte qua gewicht, stevigheid, rijgedrag, veiligheid en oefengemak. Met Tektro handrem, quick-release zadelpen en méér. Dit groene, luxe loopfietsje is vol gebouwd op kwaliteit.

€210,00

Informatie
Frog Bikes Loopfiets Tadpole Groen
De loopfiets Frog Tadpole van Frog Bikes, voor kinderen van 2-3 jaar, staat op grote hoogte qua gewicht, stevigheid, veiligheid en oefengemak. Met Tektro handrem en quick-release zadelpen.

€160,00

Informatie
S'COOL Loopfiets PedeX Race Light vanaf 2 jaar - zwart met blauw
Stevig in het kinderzadel, klaar voor snelheid. Met benen die alvast trainen voor het echte, veilige fietswerk. Al is deze sterke, aluminium race loopfiets voor jongens en meisjes vanaf 2 jaar er eerst en vooral voor de fun: de S'COOL PedeX Race Light.
S'COOL Loopfiets aluminium PedeX 01 - vanaf 2 jaar - oranje met blauw
Lichtgewicht aluminium frame en dito vork. Speedster banden met Reflex logo. Stevig kinderzadel. Handvatten met speciale grip voor kleine handjes. Een vorm die past bij topsnelheid. Frisse, stoere kleuren. Jongens en meisjes vanaf 80 cm: opgelet!

€139,00

Informatie
Frog Bikes Loopfiets Tadpole Mini Groen
Alléén het allerbeste goed genoeg? Dit groene, luxe loopfietsje ademt kwaliteit. De aluminium Frog Tadpole Mini voor 1-2 jaar blinkt uit in gewicht, stevigheid, rijkwaliteit, veiligheid en oefengemak. Met Tektro handrem en quick-release zadelpen.

€155,00

Informatie
SALE PexKids Loopfiets scooter blauw
PexKids Loopfiets scooter blauw
Met deze stoere, blauwe scooter loopfiets van PexKids leert uw zoon of dochter op prettige wijze alvast vertrouwen krijgen in het fietsen. Voor kinderen van 2-4 jaar. Met een in hoogte verstelbaar zadel.

€52,50 €42,95

Informatie
Frog Bikes Loopfiets Tadpole Mini Roze
Alléén het allerbeste goed genoeg? Dit roze, luxe loopfietsje ademt kwaliteit. De aluminium Frog Tadpole Mini voor 1-2 jaar blinkt uit in gewicht, stevigheid, rijkwaliteit, veiligheid en oefengemak. Met Tektro handrem en quick-release zadelpen.

€155,00

Informatie
S'COOL Loopfiets PedeX Race vanaf 2 jaar - limoen/groen
Kilometers lang op hoge snelheid. Stevig in het kinderzadel, met benen die alvast trainen voor het echte, veilige fietswerk. Al is deze sterk stalen race loopfiets voor jongens en meisjes vanaf 2 jaar er eerst en vooral voor de fun: de S'COOL PedeX Race.
Polisport Loopfiets Balance Bike Grijs-crème
Met deze balance bike van Polisport leren kinderen alvast oefenen met sturen en het houden van hun evenwicht. De loopfiets is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. Met een in hoogte verstelbaar zadel en ingebouwde stuurbegrenzer.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4