Kinderfietshelm Hero

Het Britse Kiddimoto valt al sinds de oprichting in 2003 regelmatig in de prijzen en het is goed te begrijpen waarom. Authentieke, bijzondere loopfietsen op basis van hout en een breed assortiment aan kinderhelmen en diverse bijbehorende accessoires, daar staat Kiddimoto wereldwijd om bekend. Bij Kiddimoto hebben ze hart voor design en oog voor veiligheid en kwaliteit. Dat zie je ook terug in de lijn Hero-kinderfietshelmen.

Collectie Hero
Kiddimoto heeft als enig merk een collectie kinderhelmen met een helden- of hero-thema. Elk van de fietshelmen in de Hero-collectie is geïnspireerd op een bekende motorcoureur. Deze coureurs zijn beroemd geworden vanwege hun spectaculaire races en stunts. Zie bijvoorbeeld de helm van motorheld Valentino Rossi. Of wat denkt u van een Joey Dunlop-helm? Wie is de held van uw kind?

Kwaliteit en veiligheid
De kinderhelmen van Kiddimoto zijn, net als de andere helmen in onze webshop, ontwikkeld met de veiligheid van uw kind op nummer 1. De helmen voldoen dan ook aan de Europese norm EN 1078, wat betekent dat u uit mag gaan van een goede basisveiligheid voor op de fiets. Lees voor meer informatie  onze blog over optimale bescherming door een kinderfietshelm.

Draagplezier
Niet alleen veiligheid is belangrijk op de fiets, ook draagcomfort speelt een rol. Zo is uw kleine avonturier niet alleen goed beschermd, maar zit een valhelm ook lekker. Met de draaischijf aan de achterzijde van de helm maakt uw kind deze na het opzetten perfect passend. Ook de lichtgewicht binnenkant met extra zachte, uitneembare schuimpads zorgt voor een prettige pasvorm. Kortom, Kiddimoto laat met de Hero-helmen zien dat een stoer uiterlijk prima samengaat met comfort en veiligheid!

Kiddimoto Kinderhelm Hero Foggy Medium                               Kiddimoto Kinderhelm Hero Sheene Small                               Kiddimoto Kinderhelm Hero Schwantz Medium