Kinderfietshelmen jongen

Op zoek naar een kinderfietshelm speciaal voor jongens? In onze webshop is de keuze reuze! Kinderfietshelm.nl heeft allerlei stoere, grappige en vrolijke valhelmen die elk jongetje wel zou willen hebben.

Allerlei kleuren en prints
Voorkeur voor een strakke, effen kleur kinderhelm? Of juist op zoek naar een fietshelm met stoere print? Het assortiment aan coole kinderfietshelmen voor jongens is te uitgebreid om op te noemen. Helmen in stoer rood of matzwart, helmen met racedesign of ruimteprint – het kan allemaal. We hebben ook kinderfietshelmen met dieren, sterren, grappige figuurtjes én helmen van Disney. Scrol op uw gemak eens door ons assortiment en u vindt vast een kinderhelm die zowel u als uw kind aanspreekt.

Kiddimoto Kinderhelm Fire Small           Polisport Kinderhelm Race               Kiddimoto Kinderhelm Police Small           

Jongensfietshelmen in alle maten en altijd veilig
Jongensfietshelmen voor iedere leeftijd; u vindt ze in deze shop. In het overzicht jongenshelmen kunt u selecteren op hoofdomtrek. Zo kunt u specifiek filteren op onze stoere valhelmen voor de allerkleinsten of juist iets grotere kinderen. De categorie jongenshelmen laat zien dat looks en veiligheid prima samengaan. Want een veilige helm voor optimale bescherming is natuurlijk het allerbelangrijkst. De jongenshelmen die u tegenkomt, zijn allemaal voorzien van het Europese keurmerk EN 1078. Dit betekent: een stevige basiskwaliteit als het gaat om veiligheid.

Oog voor detail
Naast de essentiële veiligheid én goede looks, moet een helm voor kinderen voor op de fiets natuurlijk lekker zitten, verstelbaar zijn en gemakkelijk zijn in gebruik. Al onze jongenshelmen voldoen aan deze eisen. Bovendien zijn veel van de helmen voorzien van extra details zoals ventilatie, een insectennetje en reflectie.

Jongenshelmen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Onze helmen zijn ingedeeld in verschillende prijscategorieën. Kinderhelmen van merken als Yepp en ABUS zitten bijvoorbeeld in het wat hogere segment. U kunt bij een wat lager budget kiezen voor de goed betaalbare helmen van Polisport. En ook daartussenin is er volop keuze. Met altijd een de ideale verhouding tussen prijs en kwaliteit.