Kinderfietshelm meisje

Bent u voor uw kleine meisje op zoek naar een leuke en veilige kinderfietshelm voor een scherpe prijs? Op Kinderfietshelm.nl hebben we een ruim aanbod leuke fietshelmen speciaal voor meisjes. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en in verschillende prijscategorieën.

Effen, kleurrijk of met print?
Zoekt uw voor uw dochter een strakke, effen kleur kinderhelm? Of bent u juist op zoek naar een helm met een leuke print? Het assortiment kinderfietshelmen voor meisjes is te uitgebreid om op te noemen. Valhelmen in stoer rood of groen, dromerig blauw of wit, helmen met sterrenprint of bloemendessin – het kan allemaal. Ook in het assortiment: fietshelmen met dieren, stippen, hartjes, grappige figuurtjes én fietshelmen van Disney (waaronder een helm van Frozen). Scrol op uw gemak eens door ons assortiment en u vindt vast een helm die uw dochtertje aanspreekt.

Kiddimoto Kinderhelm Pastel Dotty Small                  Widek Kinderhelm Frozen                           ABUS Kinderhelm Smooty Pink Butterfly S       

Verschillende merken, verschillende designs
Fabrikanten van kinderhelmen weten wel wat meisjes leuk vinden. Van het Britse merk Kiddimoto vindt u hier op Kinderfietshelm.nl een groot aantal gave fietshelmen. Deze zijn er in allerlei stijlen en met allerlei prints. Voor een kinderhelm van Disney verwijzen we u graag naar het merk Widek. U vindt hier kinderhelmen van Frozen, Minnie Mouse en Winnie de Poeh. Buiten kinderfietshelmen van Disney, vindt u hier op Kinderfietshelm.nl ook Disney-poppenzitjes.

Alle meisjeshelmen met veiligheidskeurmerk
Hoe leuk een kinderhelm er ook uitziet, het is natuurlijk het belangrijkste dat een helm veilig is. U wilt natuurlijk dat uw dochtertje optimaal beschermd is bij een onverhoopte val. Gelukkig gaan bij de valhelmen in deze shop looks en veiligheid prima samen. Alle meisjeshelmen zijn voorzien van het Europese keurmerk EN 1078. Dit keurmerk garandeert een stevige basiskwaliteit als het gaat om veiligheid.

Oog voor detail
Naast de essentiële veiligheid én goede looks, moet een helm voor kinderen voor op de fiets natuurlijk lekker zitten, verstelbaar zijn en gemakkelijk zijn in gebruik. Al onze meisjeshelmen voldoen aan deze eisen. Bovendien zijn veel van onze kinderfietshelmen voorzien van extra details zoals ventilatie, een insectennetje en reflectie. Zo krijgt u net dat beetje extra waar voor uw geld.