Kinderfietshelmen baby

Uiteraard wilt u met uw kind voor- of achterop de fiets altijd optimaal veilig deelnemen aan het verkeer. Voor baby’s geldt dit natuurlijk helemaal omdat zij nog zo klein en kwetsbaar zijn. In ons assortiment vindt u daarom een speciale collectie babyhelmen. Deze zorgen voor optimale bescherming mocht u onverhoopt met uw kleintje in een ongelukkige verkeerssituatie verzeild raken.

Babyfietshelm maat en pasvorm
Ook voor de allerjongsten heeft Kinderfietshelm.nl een helm op maat. De collectie babyhelmen is geschikt voor uw zoon of dochter met een hoofdomtrek tot ongeveer 50 cm. Let op, het aantal centimeters kan per merk en maat verschillen! Bij al onze fietshelmen voor baby's vindt u onder het tabblad ‘Specificaties’ de hoofdomtrek in centimeters. Meet dus altijd goed de hoofdomtrek van uw kind om in te kunnen schatten of de helm past. Al onze kinderhelmen zijn precies af te stellen door middel van verstelbare binnenring.

Babyfietshelm: voor vertederende blikken
Behalve dat een babyhelm zorgt voor extra veiligheid, zorgt hij zeker ook voor vele vertederende blikken. De fietshelmen zijn namelijk vaak uitgevoerd in warme, zachte kleuren en voorzien van schattige prints. We hebben bijvoorbeeld babyhelmen met bloemetjes of met een olifantje erop.

Licht maar sterk
De babyhelmen in onze shop zijn licht en dragen dus prettig. Ondanks hun lichte gewicht zijn ze wel sterk. De stevige, kunststof schaal vangt bij een val de klap op en het schuim aan de binnenkant absorbeert als het ware de schok. Ze doen dus wat ze moeten doen, mocht u onverhoopt met uw baby ten val komen.

Oog voor detail
Naast de essentiële veiligheid én goede looks, moet een fietshelm voor baby’s voor op de fiets natuurlijk lekker zitten, verstelbaar zijn en gemakkelijk zijn in gebruik. Al onze babyhelmen voldoen aan deze eisen. De valhelmen zijn bijvoorbeeld aan de binnenkant voorzien van zachte pads voor voldoende draagcomfort. Bovendien zijn veel van de helmen voorzien van extra details zoals ventilatie, een insectennetje en reflectie.

Bobike Kinderhelm Astronaut XS                       Polisport Babyhelm Birdy                    Polisport Babyhelm Rainbow xxs