Kinderfietshelmen Disney

Is uw kind ook helemaal gek van Disney? Wil uw zoon of dochter graag een fietshelm met daarop één van zijn of haar favoriete Disney-figuren? Hier op Kinderfietshelmen.nl hebben we een aantal leuke Disney-kinderhelmen in het assortiment. Met een Disneyhelm heeft uw kind altijd zijn of haar Disneyvrienden bij zich op de fiets!

Kinderfietshelm van Frozen of toch Cars?
Wat denkt u van een kinderhelm met daarop de zusjes Elsa en Anna uit de hitfilm Frozen? Of een kinderfietshelm met daarop de vrolijke Minnie Mouse? Of wil uw zoon graag de flitsende raceauto’s uit de film Cars op zijn helm? Ook het bekende beertje Winnie the Pooh is terug te vinden op onze kinderhelmen voor op de fiets.

Widek Kinderfietshelm Minnie Mouse     Widek Kinderhelm Frozen    Widek kinderfietshelm Cars 3

Voor jongens en voor meisjes
Onze kinderhelmen van Disney zijn er voor jongens en voor meisjes. De valhelm van Cars bijvoorbeeld is stoer en flitsend afgewerkt. De fietshelm van Frozen is uitgevoerd in zachtere tinten, zoals wit, turquoise en lichtblauw. Het is natuurlijk maar net waar uw kind de voorkeur aan geeft!

Veiligheid en looks gaan hand in hand
Als ouder vindt u het natuurlijk vooral belangrijk dat uw kind veilig van A naar B fietst. Al onze kinderhelmen voor op de fiets bieden optimale bescherming. Daarnaast zijn ze voorzien van het Europese keurmerk EN 1078. U kunt uw kind dus met een gerust hart op pad laten gaan, welke kinderfietshelm hij of zij ook uitkiest.       

Kleurrijk en herkenbaar
Kinderfietshelmen zijn er in vele soorten en maten. Vanwege de vele leuke prints zijn ze tegenwoordig een geliefd fietsaccessoire. Het voordeel van een Disney-kinderhelm is dat deze heel herkenbaar is. Iedereen kent Disney en vele kinderen groeien op met de Disneyfims. Een kinderfietshelm met Disneyprint maakt fietsen voor kinderen dus net iets leuker.

Tip: Bij veel van onze Disney-kinderfietshelmen hebben we bijpassende accessoires beschikbaar. U vindt deze vaak onderaan het product bij de Gerelateerde producten.