Kinderfietshelmen lief

Kinderhelmen zijn er tegenwoordig in allerlei soorten, kleuren en maten en zijn allang niet meer een straf om op te hebben. Sterker nog, een fietshelm is tegenwoordig een hip accessoire. U kunt onder andere kiezen voor stoere helmen, strakke effen helmen, helmen in een bepaald thema of… lieve kinderhelmen. Vooral leuk voor meisjes maar uiteraard ook geschikt voor jongens.

Lieve kinderhelm voor uw dochter
Kinderhelmen die als lief worden bestempeld zijn uitgevoerd in zachte kleuren en hebben een schattige print. Ze zijn er in verschillende designs, van fleurig tot kleurrijk. Denk bijvoorbeeld aan helmen met daarop een schattig diertje of een helm met bloemen-, hartjes-, stippen-, of sterrenprint. Kinderfietshelm.nl probeert een zo breed mogelijk assortiment helmen aan te bieden zodat er altijd een helm te vinden is die uw kind aanspreekt.

Kinderhelmen met dierenprint
Kinderen en dieren: het is vaak een goede combinatie. De liefde voor dieren ziet u terug in een aantal van onze kinderfietshelmen. Wat dacht u van een fietshelm met daarop schattige hondjes of katjes? Of een helm met visjes, vlinders of een konijntje? Voor de allerkleinsten hebben we speciale babyhelmen met guppy’s of met een olifantje.

         Polisport Kinderhelm Cats Junior                                                  Polisport Babyhelm Elephant

Kinderfietshelm met bloemen-, hartjes-, stippen-, of sterrenprint
Scrollen door onze collectie kinderfietshelmen duurt wel even. Al zoekend komt u allerlei valhelmen tegen, waaronder ook fleurige helmen met bloemenprint, hartjesprint, stippenprint of sterrenprint. Het leuke van deze kinderhelmen is dat ze eigenlijk vrij rustig ogen maar toch een vrolijke touch krijgen in de vorm van een print. Bovendien zijn kinderfietshelmen met een dergelijke print vaak goed te combineren met andere fietsaccessoires in dezelfde look. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietstas of fietsbel. U vindt deze producten in onze andere webshop Fietsparadijs.com.

ABUS Kinderhelm Smooty Beetle Sun S                                                                           CoConuts Kinderhelm Twinkle Stars Medium                 

Disney-kinderhelmen
Ook in het assortiment: helmen van Disney. Wat is er nou schattiger dan een fietshelm met daarop Winnie de Poeh? Of een helm met de altijd vrolijke Minnie Mouse? Of wat dacht u van een valhelm met daarop de zusjes Elsa en Anna van Frozen? Uw zoon of dochter kan zelf kiezen voor zijn of haar favoriete Disneyvriendjes.

Widek Kinderhelm Frozen                      Widek Kinderfietshelm Minnie Mouse               Widek Kinderfietshelm Winnie the Pooh