Kinderfietshelmen met verlichting / ledlichtje

Bij sommige merken nemen ze goed zichtbaar zijn in het verkeer wel heel serieus. Enkele van de kinderhelmen in onze webshop zijn namelijk uitgerust met verlichting, in de vorm van een heus ledlichtje! Dit ledlichtje is ingebouwd in de draaiknop van de verstelbare binnenring waarmee u de kinderfietshelm precies passend maakt. Deze bevindt zich meestal aan de achterkant van de helm. Bij sommige kinderhelmen is in de helm zelf een lichtje ingebouwd. Dat is nog eens een goed voorbeeld van twee vliegen in één klap slaan.

Extra zichtbaar in de donkere maanden
In de herfst- en wintermaanden is het al vroeg donker. Maar ook dan trekt uw zoon of dochter er natuurlijk gewoon met de fiets op uit. U wilt er ongetwijfeld voor zorgen dat uw kind te allen tijde bescherming geniet op de fiets. Een kinderfietshelm met licht draagt hier aan bij. Een goed werkend voor- en achterlicht in combinatie met een ledlichtje op de fietshelm zorgt namelijk voor optimale zichtbaarheid in het verkeer. 

Ledlichtje in combinatie met reflectie
In sommige gevallen is een kindervalhelm naast een ledlichtje ook nog eens voorzien van reflectie. Ook zijn er kinderfietshelmen die wel voorzien zijn van reflectie, maar geen ledlichtje hebben. Natuurlijk zorgen voor- en achterlicht ook al voor verhoogde zichtbaarheid in het verkeer. Maar voor uw eigen geruststelling kan wat extra opvallen natuurlijk nooit kwaad.

   ABUS Kinderhelm Anuky White Heart S                                ABUS Youn-I Sparkling Green M back