Kinderfietshelmen met reflectie

Uiteraard is veiligheid één van de belangrijkste dingen waar u op let bij de aanschaf van een kinderhelm. U wilt dat uw kind bij een eventuele val of botsing optimaal beschermd is. Maar ook zichtbaarheid in het verkeer is iets wat bijdraagt aan de veiligheid van uw zoon of dochter op de fiets. Een fietshelm met reflecterende elementen kan bijvoorbeeld net dat extra stukje bescherming bieden in het donker.

Reflectie
Op een aantal van onze kinderfietshelmen in deze shop is reflectie aangebracht. Soms loopt deze helemaal rondom de helm en soms bevat een helm een reflecterende sticker of reflecterende strip. Deze zijn vaak strak en subtiel weggewerkt in het ontwerp van de helm. Zo geniet uw kind extra veiligheid in het verkeer, zonder dat dit ten koste gaat van het leuke uiterlijk van de valhelm.                                  

Kinderfietshelmen met ledlichtje
Daarnaast zijn sommige van de kinderhelmen op Kinderfietshelm.nl uitgerust met een heus ledlichtje. Deze is vaak weggewerkt in de draaiknop van de verstelbare binnenring waarmee u de fietshelm precies passend maakt. Zie voor een voorbeeld de ABUS Anuky Rose Owl of de ABUS Youn-I Sparkling Green. In de donkere maanden kan uw kind voor vertrek met één klik het lampje aanzetten en voilà: hij of zij is nog iets meer zichtbaar in het verkeer.

Yepp Kinderhelm Astro S                                               ABUS Kinderhelm Youn-I Sparkling Pink S