Kinderfietshelmen stoer

Een stoere kinderfietshelm…. Het is de droom van elke jongen. En misschien ook wel van elk meisje! Een kinderfietshelm zorgt tegenwoordig niet alleen maar voor de nodige veiligheid maar is ook een hip accessoire. Dit komt mede door de grote variëteit aan kleuren, designs en prints. Met een uitgesproken en stoere kinderfietshelm waant uw kind zich een ware avonturier op de fiets.

Hoe stoer wilt u het hebben?
Een stoere fietshelm is natuurlijk een breed begrip. Deze kan effen zijn of juist een hippe print hebben. Maar ook een grappige kinderhelm of een helm met dieren kan stoer zijn Daarnaast hebben we in deze shop kinderfietshelmen met een raceprint, ruimteprint of politieprint. Kortom; het is maar net wat u en uw kind aanspreekt. Maar één ding is zeker: met een stoere fietshelm valt uw zoon of dochter extra op in het verkeer en dat is zowel leuk als veilig tegelijk! 

Coconuts Kinderhelm Black On Off Medium                                 Polisport Kinderhelm Race

Collectie Hero
Extra stoer is de collectie Hero-fietshelmen van het Britse merk Kiddimoto. Elk van deze helmen is geïnspireerd op een bekende motorcoureur. Deze coureurs zijn beroemd geworden vanwege hun spectaculaire races en stunts. Zie bijvoorbeeld de kinderfietshelm van motorheld Valentino Rossi. Of wat denkt u van een Joey Dunlop-fietshelm?

Kiddimoto Kinderhelm Hero Foggy Small                                       Kiddimoto Kinderhelm Hero Lorenzo Medium

Een kinderhelm die doet wat hij moet doen
Hoe cool een helm er ook uitziet, het is natuurlijk het belangrijkste dat hij zorgt voor bescherming bij een val. Een (kinder)fietshelm beschermt onder meer door demping te bieden bij een klap. De helm zit als het ware als een extra laag om het hoofd en vertraagt daarmee de impact van een botsing en voorkomt direct contact met de grond. Kortom, met een fietshelm zit uw kind beduidend veiliger op de fiets.

Stoere kinderfietshelmen voor ieder budget
Waarschijnlijk speelt uw budget ook een rol bij uw keuze voor een kinderfietshelm. Gelukkig kunt u in ons assortiment kinderfietshelmen gemakkelijk filteren op belangrijke zaken als merk, maat en prijs. Zo brengt u uw zoektocht naar een stoere kinderhelm eenvoudig terug naar wat voor u het belangrijkst is.