Kinderfietshelmen Widek

Hoe geweldig kunnen fietsbellen, kindermandjes, poppenzitjes en andere fietsproducten voor kinderen zijn? Bij Widek snappen ze als geen ander dat ook fietsaccessoires bijdragen aan het fietsplezier. Extra leuk en afkomstig van Widek zijn de fietsproducten van Disney.

Disney op de fiets
Is uw kind ook helemaal gek van Disney? Widek grossiert in Disney-accessoires voor op de fiets. U vindt hier op Kinderfietshelm.nl enkele Disney kinderhelmen én Disney fietsaccessoires. zoals een poppenzitje. Zie voor veel meer Disney-producten voor op de fiets onze andere webshop Fietsparadijs.com. Daar vindt u ook fietsbellen en kindermandjes. Zo heeft uw kind altijd zijn of haar Disneyvrienden bij zich op de fiets!

Frozen of toch Cars?
Widek heeft Disney-kinderfietshelmen in vier verschillende lijnen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een helm met daarop de zusjes Elsa en Anna uit de hitfilm Frozen? Of een kinderhelm met daarop de vrolijke Minnie Mouse? Of wil uw zoon graag de flitsende raceauto’s uit de film Cars op zijn helm? Ook het bekende beertje Winnie the Pooh is terug te vinden op onze kinderhelmen voor op de fiets.

Kinderhelm Winnie the Pooh               Kinderhelm Frozen                Kinderhelm Minnie Mouse                  Kinderhelm Cars