Top 10 goedkoopste kinderfietshelmen

Goedkope kinderhelmen zijn te vinden op Kinderfietshelm.nl. Elke fietshelm is ons assortiment is scherp geprijsd omdat we veel waarde hechten aan een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo is uw kind goed beschermd op de fiets, voor een voordelige prijs.

Extra voordelig
De top 10 goedkoopste kinderfietshelmen die u hieronder ziet, zijn nog eens extra voordelig. De prijzen van deze fietshelmen liggen opvallend laag, zonder dat er op kwaliteit wordt ingeboet. Kinderfietshelm.nl laat met deze top tien goedkoopste kinderfietshelmen zien dat goedkoop zeker geen duurkoop hoeft te zijn!

Tien voordelige kinderfietshelmen die voldoen aan alle eisen
Elke goedkope kinderhelm in deze top 10 voldoet aan basiseisen als het gaat om stevigheid, praktisch gemak, levensduur en goede pasvorm. Deze helmen zijn stijlvol ontworpen en perfect geschikt voor het kinderhoofd. Een ideale combinatie van looks en draagcomfort dus, zonder dat u daarvoor teveel betaalt.

Kwaliteit is stevig in orde
Het allerbelangrijkste aspect van een kinderhelm voor op de fiets is natuurlijk de veiligheid. De helmen in dit overzicht voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en zijn gemaakt van stevig materiaal.

Trouwens, we hebben ook een top 10 met kinderfietshelm aanbiedingen voor u gemaakt. Ook hier geldt: value for money.

 

Lees meer
Filter uw producten

Polisport Babyhelm Birdy
Snoezig, nee mega snoezig is deze babyhelm voor meisjes in roze met sierlijke bloemetjes en vogeltjes! Bescherm uw meisje, bijvoorbeeld als zij achterop de fiets zit, met deze prima helm in een fijne prijsklasse. Speciaal ontworpen voor jonge mensjes...
Polisport Babyhelm Rainbow xxs
Voor de allerkleinsten! Die wilt u beschermen als de allerbeste. Met deze simpelweg goede helm doet u dat probleemloos. Een babyfietshelm speciaal ontworpen voor kleine hoofden. Met eenvoudig sluitsysteem en in kleuren die uw kleine doen glunderen!
Polisport Babyhelm Elephant
Uw baby wilt u beschermen als de allerbeste. Ook (achterop) de fiets. Of op de loopfiets. Dat kan prima met deze babyhelm met lief olifantje op blauw en wit. Deze helm is speciaal ontworpen voor kleine mensjes met kleine, glunderende hoofdjes!
Polisport Babyhelm Little Guppy White/Pink
Deze helm geeft baby's of peuters veel bescherming als zij per ongeluk hard ten val zouden komen. Die wetenschap geeft ouders een geruster gevoel. Deze superschattige Little Guppy heeft letterlijk spatjes, en nog wel méér onbescheiden eigenschappen.
Polisport Babyhelm Little Guppy Blue/Brown
De superschattige Little Guppy in bruin met blauw heeft letterlijk spatjes, en nog wel méér onbescheiden eigenschappen. Deze helm geeft baby's of peuters veel bescherming als zij hard ten val zouden komen. Voor elke ouder een prettige wetenschap.
Bobike Kinderhelm Astronaut XS
Hoe kleiner, hoe schattiger. Zeker met zo'n helmpie op het hoofd van uw zoontje of dochtertje is het plaatje compleet. De astronaut in de dop is meteen verzekerd van een veilig hoofddeksel voor bij het (loop)fietsen of bijvoorbeeld bij u achterop.
Polisport Kinderhelm Dusky Geel
Een leuke helm: gaaf geel met een olijke blik. Cool voor kinderen. Plus keurige bescherming conform de Europese norm EN 1078. Een goed ventilerend, fijn zittende kinderhelm in een prijsklasse die verrast. Maak kennis met deze Polisport Dusky!
Polisport Kinderhelm Dusky Rood
Hier houden kinderen van. Een gave rode helm met een olijke Dusky. Houdt u, op uw beurt, van een kinderhelm die conform het keurmerk EN 1078 beschermt én zeer gunstig is geprijsd? Dan is deze kinderfietshelm van Polisport een uitstekende keuze.
Polisport Kinderhelm Guppy White/Pink
De verhouding prijs-kwaliteit is bij deze helm dik in orde. Polisport maakt betaalbare, goede helmen met gave prints, en denkt eveneens aan bescherming, pasvorm en draaggemak. Zoals ook met deze Guppy, een leuke, vlotte helm met snelle strepen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1