Top 10 goedkoopste kinderfietshelmen

Goedkope kinderhelmen zijn te vinden op Kinderfietshelm.nl. Elke fietshelm is ons assortiment is scherp geprijsd omdat we veel waarde hechten aan een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo is uw kind goed beschermd op de fiets, voor een voordelige prijs.

Extra voordelig
De top 10 goedkoopste kinderfietshelmen die u hieronder ziet, zijn nog eens extra voordelig. De prijzen van deze fietshelmen liggen opvallend laag, zonder dat er op kwaliteit wordt ingeboet. Kinderfietshelm.nl laat met deze top tien goedkoopste kinderfietshelmen zien dat goedkoop zeker geen duurkoop hoeft te zijn!

Tien voordelige kinderfietshelmen die voldoen aan alle eisen
Elke goedkope kinderhelm in deze top 10 voldoet aan basiseisen als het gaat om stevigheid, praktisch gemak, levensduur en goede pasvorm. Deze helmen zijn stijlvol ontworpen en perfect geschikt voor het kinderhoofd. Een ideale combinatie van looks en draagcomfort dus, zonder dat u daarvoor teveel betaalt.

Kwaliteit is stevig in orde
Het allerbelangrijkste aspect van een kinderhelm voor op de fiets is natuurlijk de veiligheid. De helmen in dit overzicht voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en zijn gemaakt van stevig materiaal.

Trouwens, we hebben ook een top 10 met kinderfietshelm aanbiedingen voor u gemaakt. Ook hier geldt: value for money.

 

Lees meer
Filter uw producten


Polisport Babyhelm Hoggy xxs
Deze babyhelm met schattige print van hartjes en een egeltje is ideaal voor de allerkleinsten. De fietshelm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XXS (44-48 cm).
Polisport Babyhelm Toys xxs
Deze stoere Toys babyhelm is ideaal voor de allerkleinsten. De fietshelm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XXS (44-48 cm).
Polisport Babyhelm Birdy
Snoezig, nee mega snoezig is deze babyhelm voor meisjes in roze met sierlijke bloemetjes en vogeltjes! Bescherm uw meisje als zij op de fiets zit, met deze prima helm in een fijne prijsklasse. Speciaal ontworpen voor baby's.
Polisport Babyhelm Elephant
Uw baby wilt u beschermen als de allerbeste. Ook op de fiets. Of op de loopfiets. Dat kan prima met deze babyhelm met lief olifantje op blauw en wit. Deze helm is speciaal ontworpen voor kleine mensjes met kleine, glunderende hoofdjes!
Polisport Babyhelm Rainbow xxs
Voor de allerkleinsten! Die wilt u beschermen als de allerbeste. Met deze simpelweg goede helm doet u dat probleemloos. Een babyfietshelm speciaal ontworpen voor kleine hoofden. Met eenvoudig sluitsysteem en in kleuren die uw kleine doen glunderen!
Polisport Kinderhelm BD Balloons XS
Deze hippe, grijze kinderfietshelm met zwarte opdruk is ideaal voor stoere kids. De helm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XS (46-53 cm).
Polisport Kinderhelm Pinky Cheetah XS
Deze hippe kinderfietshelm met luipaardprint is ideaal voor stoere meiden. De helm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XS (46-53 cm).
Polisport Kinderhelm Princess XS
Deze schattige kinderfietshelm is ideaal voor echte prinsesjes. De helm is veilig, draagt comfortabel en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XS (46-53 cm).
Polisport Kinderhelm Guppy White/Pink
De verhouding prijs-kwaliteit is bij deze helm dik in orde. Polisport maakt betaalbare, goede kinderhelmen met gave prints, en denkt eveneens aan bescherming, pasvorm en draaggemak. Zoals ook met deze schattige Guppy!
KED Kinderhelm Meggy Black XS
Wat een stoere, zwarte kinderfietshelm! Deze helm van KED is veilig, draagt comfortabel, heeft een insectennet en ledlampje en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XS (44-49 cm).
KED Kinderhelm Meggy Trend Lichtblauw Groen Dino XS
Een stoere groen, blauwe dinosaurus helm. Deze helm van KED is veilig, draagt comfortabel, heeft een insectennet en ledlampje en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XS (44-49 cm).
KED Kinderhelm Meggy Trend Bloem Lichtblauw XS
Een vrolijke, blauwe kinderfietshelm met bloemen. Deze helm van KED is veilig, draagt comfortabel, heeft een insectennet en ledlampje en is middels de binnenring precies op het kinderhoofd af te stellen. Maat XS (44-49 cm).
*Incl. btw
Pagina 1 van 3