Zwarte kinderfietshelmen

Op zoek naar een zwarte kinderhelm voor op de fiets? Op Kinderfietshelm.nl bieden we een breed scala zwarte helmen aan. Een zwarte kinderfietshelm is strak en stylish tegelijkertijd. Bovendien past een helm in de kleur zwart overal bij. Een zwarte kinderfietshelm is bovendien erg stoer, vooral als deze versierd is met een leuke print. Eigenlijk kunt u dus niet fout gaan met de keuze voor een zwarte fietshelm!

Populaire kleur
Zwart is binnen de fietsbranche niet voor niets een populaire kleur. Zwart is nou eenmaal altijd goed, of het nou gaat om een fiets, een fietskrat of een fietshelm. Een zwarte kinderfietshelm is er voor wie houdt van rustig en strak, zonder opsmuk. U kunt op Kinderfietshelm.nl kiezen uit meer traditionele, effen zwarte fietshelmen of zwarte fietshelmen met daarop een leuke print.

Kiddimoto Kinderhelm Matte Black Medium                                CoConuts Kinderhelm Black Race Stripe Medium

Optimale kwaliteit en bescherming voor op de fiets, skates of step
Alle zwarte kinderhelmen in deze shop zijn van goede, degelijke kwaliteit. De meeste kinderfietshelmen bestaan uit een combinatie van ABS (zeer hard plastic) en EPS (piepschuim). Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat bij een val het kwetsbare kinderhoofd ongedeerd blijft. De helm vangt de klap en schok op. Het is wel belangrijk dat uw kind de valhelm op de juiste manier draagt én dat de maat van de helm goed is. De meeste van onze fietshelmen zijn ook geschikt voor gebruik op de step of skates.

Zwarte fietshelmen in verschillende maten
Zwarte kinderfietshelmen zijn er van verschillende merken, in diverse prijscategorieën en in verschillende maten. Ook de scherper geprijsde helmen zijn van goede kwaliteit maar kosten net even wat minder. We hebben zwarte helmen voor de hele jonge kinderen maar ook voor de wat oudere. U kunt in het overzicht hieronder gemakkelijk selecteren op merk, maat en prijs. Zo maakt u uw zoektocht naar de juiste kinderhelm net even wat gemakkelijker.

Tip: zie ook onze kinderfietshelmen in andere kleuren, zoals blauw, rood, wit, geel en groen.

 

 

Lees meer
Filter uw producten

SALE ABUS Kinderhelm Youn-I MIPS Velvet Black S
ABUS Kinderhelm Youn-I MIPS Velvet Black S
Een stoere mat zwarte fietshelm (maat S) van ABUS. De ‘in-mold’ helm Youn-I MIPS is mooi afgewerkt en in alles gericht op het perfect maken van een helm voor kinderen. Met een veilige ledlamp en Multi-directional Impact Protection System!

€84,95 €67,95

Informatie
ABUS Kinderhelm Smiley 2.0 Royal Black S
Deze stoere zwarte kinderhelm van ABUS is veilig en draagt comfortabel. De Smiley Royal Black maat S is goedgekeurd door de Duitse Verkeerswacht en is voorzien van reflectie, insectennetje en ventilatie.
Kiddimoto Kinderhelm Matte Black Medium
Een ruige matte kleur zwart. Een stoere kinderhelm, zelfs een beetje chique. Deze Matte Black M van het populaire Kiddimoto heeft een perfecte combi van fraai en veilig. Toegankelijk geprijsd, goed ventilerend, verstelbaar, comfortabel en funky.
ABUS Kinderhelm Smiley 2.0 Royal Black M
Deze stoere zwarte kinderhelm van ABUS is veilig en draagt comfortabel. De Smiley Royal Black maat M is goedgekeurd door de Duitse Verkeerswacht en is voorzien van reflectie, insectennetje en ventilatie.
AGU Kinderhelm Kids Go Black
Deze matzwarte kinderfietshelm Kids Go van AGU is veilig, draagt comfortabel en is licht van gewicht. De one size helm is met een draaiknop goed af te stellen op de juiste maat.
SALE ABUS Kinderhelm Scraper Kid v.2 Velvet Black S
ABUS Kinderhelm Scraper Kid v.2 Velvet Black S
Zeker als het gaat om bescherming willen we kinderen niets in de weg leggen. Uw zoon of dochter zal deze kinderhelm van de hoogste categorie graag op willen zetten. Een krachtige, zwarte, chique helm die zacht is van binnen en details serieus neemt.

€52,95 €42,95

Informatie
CoConuts Kinderhelm Black Race Stripe Medium
Een racehelm bij uitstek. Zwart met een mooie baan oranje en geblokte elementen van de finishvlag. Met deze beschermende helm trekt u uw kind met gemak over de streep: die wil niets anders meer dan dit eigendom zo vaak mogelijk op zijn hoofd!
SALE ABUS Kinderhelm Youn-I MIPS Velvet Black M
ABUS Kinderhelm Youn-I MIPS Velvet Black M
Een stoere mat zwarte fietshelm (maat M) van ABUS. De ‘in-mold’ helm Youn-I MIPS is mooi afgewerkt en in alles gericht op het perfect maken van een helm voor kinderen. Met een veilige ledlamp en Multi-directional Impact Protection System!

€84,95 €67,95

Informatie
ABUS Kinderhelm Scraper Kid 3.0 Shiny Black S
Stoere, zwarte kinderfietshelm van ABUS. Maat S, hoofdomtrek 51-55 cm. Een veilig en comfortabele helm die precies is af te stellen met de verstelbare binnenring. Met veiligheidskeurmerk EN 1078. Tevens goedgekeurd door TÜV en de Duitse Verkeerswacht.
ABUS Kinderhelm Scraper 3.0 Velvet Black M
Stoere, zwarte kinderfietshelm van ABUS. Maat M, hoofdomtrek 54-58 cm. Zeer veilig en comfortabel. De helm is precies af te stellen middels de verstelbare binnenring. Met veiligheidskeurmerk EN 1078. Tevens goedgekeurd door TÜV en de Duitse Verkeerswacht.
Kiddimoto Kinderhelm Black Goggle Small
Niet te missen, deze razende kinderfietshelm. Een ietwat hilarische variant van de uitermate populaire Kiddimoto helmen. De Black Goggle is er in small (deze hier) en in medium. Ook zijn er andere versies van deze uitstekend beschermende kinderhelm.
CoConuts Kinderhelm Black On/Off Medium
Zwart is stoer. En deze kinderfietshelm van CoConuts heeft daarop nóg een stoere touch: het universele teken van aan en uit. Een mooie combi van effen met net nog even duidelijk iets anders. De Black On/Off: uw kind wil 'm meer op dan af....
*Incl. btw
Pagina 1 van 3